Taylor Swift onzeker over doorgang shows in 2020

Fans van Taylor Swift hebben er bijna tien jaar op moeten wachten, maar in september kondigde de superster eindelijk een Europese festivaltour aan. De zangeres spreekt nu echter enige onzekerheid uit over haar shows in 2020.

“Op dit moment zijn mijn optredens tijdens de AMA’s, de Netflix documentaire en geplande optredens die worden opgenomen tot november 2020 onzeker”. Dat laat Taylor Swift weten in een emotionele post op social media. Aangezien ze specifiek achter shows die worden opgenomen (zoals optredens bij awardshows) een vraagteken zet, lijkt het erop dat het risico voor festivalshows klein is.

In het bericht laat Swift weten onenigheid te hebben met haar voormalige managers over het spelen van oude nummers. Persoonlijk kwamen de partijen er niet uit, daarom doet de zangeres een oproep naar hulp van haar fans. Wanneer we een verdere update kunnen verwachten, is nog niet duidelijk.

Taylor Swift

De Amerikaanse singer-songwriter is één van de weinige artiesten die haar eigen naam gebruikt. De zangeres brak in 2008 door met de single ‘Love Story’. Kort daarna zette zich definitief op de kaart met het nummer ‘You Belong With Me’. Sindsdien zijn zijn er zeven studioalbums uitgekomen, waarbij meerdere nummer 1-noteringen zijn behaald. In augustus bracht Swift haar nieuwste album uit: Lover. Festivaloptredens van Taylor Swift waren schaars de afgelopen jaren. Slechts één optreden gaf ze in de laatste 10 jaar in Europa, tijdens The Biggest Weekend in het Verenigd Koninkrijk. In 2020 is ze onder meer op Werchter Boutique, Open’er en NOS Alive te zien.