Best Kept Secret 2020: Dit is jullie oordeel over headliners The National en Massive Attack

The National
Photo: Christian Hedel (Lollapalooza Berlin 2018)

Het was even wachten, maar Best Kept Secret heeft de eerste namen voor de 2020-editie bekend gemaakt. The National en Massive Attack komen naar Hilvarenbeek. Beide acts sluiten een dag af en dit is wat jullie daar van vinden.

Met een heuse livestream presenteerde Best Kept Secret de eerste twee namen. De reacties zijn uiteenlopend. Wij hebben de beste comments voor jullie op een rijtje gezet: dit vinden jullie van de komst van Massive Attack and The National naar Best Kept Secret 2020!

Ook in de meeste recente episode van de Festivalpodcast werd al gespeculeerd over de (toen nog eventuele) komst van The National naar Hilvarenbeek. En of we daar blij mee moeten zijn of niet. Die aflevering luister je hier.

‘OMG’

Voor sommige fans is een simpele ‘oh mijn god’ voldoende. Jan, zorg je dat je klaar zit dinsdag 10 december om 20:00?

Tegenvaller

Als festival kan je niet iedereen tevreden stellen. Zo is Maurice niet zo blij met de twee vers aangekondige headliners. Er komen nog genoeg mooie namen bij, wees niet bang!

High Violet

Met de aankondiging van The National werd meteen duidelijk dat het optreden op Best Kept Secret 2020 zal draaien om de 10-jarige verjaardag van High Violet. En daarmee wordt door veel mensen het snelle retour na BKS18 goedgekeurd. High Violet is namelijk ideaal voor festivals, aldus een fan!

https://twitter.com/ineedmygirl/status/1202307745757777922
Social verdict Best Kept Secret

De twijfelaars

Het laatste volledige album van Massive Attack dateert alweer van 2010. Het gebrek aan nieuw werk, doet de sceptici twijfelen. Is het niet tijd voor nieuwe muziek? Higgs neemt het op voor de ‘Legendes.

Social verdict Best Kept Secret
Social verdict Best Kept Secret

Liefde voor de locatie!

Voetjes in het zand, voetjes in het water: de locatie voor Best Kept Secret 2020 is geliefd. De hypnotiserende klanken van Massive Attack en The National op de achtergrond. Jullie zien het wel gebeuren!

Let’s go!

Wij gaan mee!

Social verdict Best Kept Secret

.. En dan is er nog deze parel

Afbeelding

Die laten we even voor zichzelf spreken.

The National

The National / Matt Berninger / Lowlands
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Het vijfkoppige The National werd in 1999 opgericht in Cincinnatti, Ohio en bestaat uit twee sets broers (Aaron/Bryce Dessner en Scott/Bryan Devendorf) en een charismatische frontman (Matt Berninger). Maar de band boekte pas echt succes in 2007 met dank aan het succesvolle album Boxer. Hiermee waren ze het eerst op de Europese zomerfestivals te vinden. In 2010 zag het vijfde studio-album het licht: High Violet. Dit betekende voor hen de definitieve doorbraak. Hun eerste single ‘Bloodbuzz Ohio’ kwam zelfs vrij hoog in de hitlijsten terecht.

Met het achtste studio-album I Am Easy To Find inmiddels op zak, steken ze boven zichzelf uit. Of het nou was voor een select publiek liefhebbers op Sziget 2019, voor een bomvolle Bravo op Lowlands 2019 of tijdens een unieke door fans gecureerde set op Pukkelpop 2019. Het regende dan ook lovende recensies, met als kroon op het geheel: de verkiezing van The National als dé Festivalact van het Jaar 2019.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Kopen