De festivalparels van de 3FM Serious Request: The Lifeline-veiling

Pinkpop 2019
Foto: Monique Biermans / Festileaks

Op 18 december 2019 is 3FM Serious Request: The Lifeline begonnen aan de tweede editie. Na de geslaagde conceptverandering in 2018 gaan de dj’s wederom aan de wandel om geld op te halen. Ook worden er weer bijzondere items verkocht via de veiling en Europa’s favoriete festivals bieden hier wederom iets voor aan.

Festivals als Pinkpop, Lowlands en Dauwpop zijn geen vreemde op de veiling van 3FM Serious Request: The Lifeline. Voorheen hebben de festivals ook al regelmatig zeer speciale items laten veilen voor het goede doel. Ook in 2019 willen zij hun steentje bijdragen. 3FM zamelt tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline dit jaar samen met Het Rode Kruis geld in om te strijden tegen mensenhandel.

Vip-pakket voor Pinkpop 2020

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

Beleef de 51e editie van Pinkpop op een speciale manier, namelijk vip! Laat je meeslepen met de backstagetour en bezoek het artiestendorp. Zie waar de artiesten van 2020 zoals Red Hot Chili Peppers, Post Malone en Guns ’n Roses hun dag doorbrengen. Ook ervaar je het festival, zie je een hoop top artiesten en ga je uiteindelijk naar huis met twee Pinkpop shirts.

Reis door Europa en bezoek twee festivals

Interrail geeft jou in samenwerking met Festival.Travel dé kans om een festivalzomer te beleven die je nooit meer gaat vergeten: twee Interrail-passen en twee Europese festivals naar keuze. Alsof dat nog niet genoeg is krijg je ook twee bluetooth speakers en drie reisboeken van Lonely Planet.

Kijkje achter de schermen bij Eurovisie Songfestival

Voor het eerst in 40 jaar mag Nederland zich weer gastheer van het Eurovisie Songfestival noemen. Dit allemaal dankzij Duncan Laurence, de Nederlandse artiest die in 2019 winnaar terug naar huis ging. Voor 3FM Serious Request: The Lifeline biedt het Eurovisie Songfestival dan ook een hele speciale ervaring. Je kunt namelijk een rondleiding krijgen in Ahoy Rotterdam en alles te weten komen over het gigantische evenement.

Vip-pakket voor Lowlands 2020

Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

De kaartverkoop voor Lowlands 2020 start pas op zaterdag 8 februari 2020, maar door mee te bieden op dit veilingitem kan jij al de eigenaar worden van twee kaarten. Het zijn niet zomaar kaarten, maar vip-tickets. Je krijgt onder meer twee press/guest-tickets, een backstage-tour, twee Lowlands t-shirts en een parkeerplaats backstage.

Twee weekendtickets voor Best Kept Secret 2020 inclusief merchandise

Best Kept Secret 2018
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Ook Best Kept Secret biedt iets aan voor de veiling van 3FM Serious Request: The Lifeline. Wanneer jij het hoogste bod op dit item uitbrengt, kan jij het hele weekend naar Best Kept Secret. Daarnaast krijg je een poster van een van de voorgaande edities naar keuze opgestuurd. Op het festival zelf mag je een merchandise-item uitkiezen. Win-win situatie!

Vip-pakket voor Concert at Sea 2020

Concert at SEA

The Script, Kensington en Crowded House zijn slechts een fractie van de namen die je komend jaar op Concert at Sea kunt zien. Wanneer jij de hoogste bieder wordt op dit pakket, kan je eerder genoemde artiesten vanaf het speciale vip-deck bekijken. En hebben we je al verteld dat er op het vip-deck een open bar en live cooking aanwezig zijn?