Krezip, Danny Vera en meer voor Tuckerville 2020

Krezip
Photo: Starsquid

De eerste set namen voor Tuckerville 2020 zijn bekendgemaakt. Onder andere Krezip, Danny Vera en Suzan en Freek zijn de eerste namen voor het Twentse festival.

De eerste set namen voor Tuckerville bevat 16 artiesten, waaronder organisator Ilse de Lange. Alle namen check je hieronder:

 • Guus Meeuwis
 • Krezip
 • Danny Vera
 • Ilse de Lange
 • Suzan en Freek
 • Christopher Paul Stelling
 • Daniel Donato
 • Dewolff
 • Ida Mae
 • Joe Buck
 • Mercy John
 • Michelle David & The Gospel Sessions
 • The Hillbilly Moonshiners
 • Tim Knol & The Blue Grass Boogiemen
 • Hannah Mae
 • De Rooie Jager

Ook wordt het festivalterrein zo’n anderhalf keer groter. Er is meer ruimte voor foodtrucks en andere activiteiten. Tickets voor het festival van Ilse de Lange gaan zaterdag 21 december in de verkoop. Wie voor nieuwjaar besteld krijgt €10 korting.

Krezip

Krezip
Photo: Krezip (Facebook)

Krezip is een Nederlandse band uit Tilburg. De band onder leiding van Jacqueline Govaert scoorde grote hits met ‘All My Life’, ‘Sweet Goodbyes’ en hun grootste hit ‘I Would Stay’. Voor hun vijfde album, Plug It In, kreeg de band een gouden plaat. In 2008 maakte de bandleden bekend dat ze uit elkaar gingen. Het laatste optreden van de groep was in 2009 in de Heineken Music Hall.

In 2019 herrees de band echter in volle glorie. Tijdens hun comeback-jaar speelde Krezip onder meer op Pinkpop en bracht de plaat Sweet High uit. Ook volgend jaar mogen we de band op de festivalweides aanschouwen. Krezip is al aangekondigd voor Paaspop, Hello Festival en Tuckerville.

Tuckerville 2020

Tuckerville wordt in 2020 voor de vijfde keer georganiseerd. De vorige editie sierden onder andere James Morrison en BLØF het affiche. Uiteraard is organisator Ilse de Lange de gemeenschappelijke factor op alle edities. Aankomende editie kun je genieten van onder meer Krezip, Danny Vera en Suzan en Freek.

 • Locatie: Het Rutbeek, Enschede
 • Datum: 12 september
 • Tickets: Dagtickets tot 1 januari 2020 voor €54
 • Meer informatie vind je op de festivalwebsite van Tuckerville
Tuckerville Logo

Tuckerville 2023

Locatie
Nederland
Enschede, Nederland
Datum 9 september 2023
Line-up
Ilse DeLange
Chef'Special
BLØF
Tickets Kopen