Paaspop 2020 presenteert Kensington, Krezip en meer

Kensington Rahi Rezvani 2019
Photo: Rahi Rezvani

De eerste lading namen voor Paaspop! Voor de editie in 2020 staan onder meer Kensington en Krezip op het programma.

We zijn los! Paaspop maakt een flinke lading acts bekend. Gisteren kondigde de organisatie al aan dat het vandaag met nieuws zou komen. Naast Kensington en Krezip staan ook onder meer Anouk, Netsky, Parkway Drive, Paul Kalkbrenner en Sean Paul op het affiche.

Het evenement maakt naast de eerste worp met bandnamen de informatie over de kaartverkoop wereldkundig. De Early Bird tickets gaan vanaf zaterdag 23 november 10u in de verkoop. Voor een weekendticket inclusief camping betaal je € 149,-. Als je jonger bent dan 18 jaar krijg je zelfs nog 50 euro korting.

Check voor de volledige eerste lichting het overzicht en de officiële Facebookaankondiging hieronder:

 • André Hazes jr.
 • Anouk
 • Kensington
 • Krezip
 • Netsky
 • Parkway Drive
 • Paul Kalkbrenner
 • Sean Paul
 • Aitch
 • Bizzey
 • The Dead South
 • Di-Rect
 • Dub Inc.
 • Hatebreed
 • Josylvio
 • Lamb of God
 • Snelle & Live Band
 • The Streets
 • Suzan & Freek
 • Abba Fever
 • ANBU
 • Ben Miller Band
 • Bob Wayne
 • Childsplay
 • Hanba!
 • Igorrr
 • Johnny 500
 • Marley 75 by Rootsriders
 • Mensa
 • Mental Theo
 • Mr Weazley
 • Muyayo Rif
 • Our Hollow Our Home
 • Paul Sinha
 • The Sadies
 • SLOPER
 • The Tree Gees
 • Warface
 • Yung Nnelg
 • Zanger Kafke met Braboloco

Ben je na de bekendmaking van deze kleppers benieuwd naar de rest van het festival? Check de randactiviteiten van vorig jaar. Wil je weten hoe het er op de camping aan toe gaat? Deze kampeerders deelden hun paasontbijtjes.

Kensington

Kensington heeft het maar druk met alle optredens. In 2017 stond de Utrechtse band op onder andere Pinkpop, Concert At Sea, Paaspop en Sziget. Het viertal hield het echter niet bij festivals: Kensington wist ook maar liefst 5(!) keer de Ziggo Dome uit te verkopen. Het succes kwam niet onverwachts. In 2016 tourde de band ook al langs diverse grote festivals (Rock Werchter, Sziget) en stond deze zowel in 2015 (2 keer) als 2016 (3 keer) in een uitverkochte Ziggo Dome. Kensington won in 2017 nog de felbegeerde Popprijs, die jaarlijks tijdens Eurosonic Noorderslag wordt uitgereikt.

In 2020 gaat Kensington opnieuw de hort op. Met de nieuwe plaat Time op zak start de band het komende festivalseizoen op Paaspop.

Paaspop 2020

Paaspop 2019
Photo: Bart Heemskerk (Paaspop 2019)

Zoals de naam doet vermoeden, vindt Paaspop elk jaar met Pasen plaats. Het festival biedt een gevarieerd muziekprogramma op een dozijn podia. Daarnaast vind je op het terrein genoeg knettergekke randactiviteiten en geheime feestjes. Ook is het terrein in Schijndel heel mooi aangekleed, met felle kleuren en lichtschermen waar je hoofd van gaat duizelen.

Vanwege maatregelen omtrent het coronavirus kan Paaspop in 2020 niet plaatsvinden. Onder meer Chef’SpecialKensington, Krezip en Danny Vera stonden op het affiche. Voor meer info kun je terecht op onze speciale festivalpagina.

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen