Dansen! Kom a.s. vrijdag naar onze clubnacht ‘FESTEN’ in de Melkweg

The Class of Rock Werchter 2019
Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Aanstaande vrijdag 31 januari is het zo ver: de allereerste editie van ‘FESTEN’, de alternatieve clubnacht voor festivalliefhebbers. Festileaks organiseert het feestje omdat we ons kunnen voorstellen dat jij – net als wij – niet meer kan wachten op de zomer. Dan halen we de festivalmuziek toch naar januari? Precies.

FESTEN vindt plaats in de Melkweg in Amsterdam. Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar, waaronder via CJP tegen gereduceerd tarief.

Verwacht bij ‘FESTEN’ het festivalgevoel vertaald naar een uitgaansavond. Doe dus gerust je bloemenblousje, festival-merch of gele regenjas aan, wacht tot de broodjes knakworst worden geserveerd en dans ondertussen op tracks van artiesten die je zomers verwacht op festivals als Best Kept Secret en Lowlands.

Kom je ook FESTEN met je besten?

Om heel eerlijk te zijn: we kunnen niet meer wachten op de zomer. We hebben zin om te dansen op de muziek die jij en wij leuk vinden, met de mensen die jij en wij leuk vinden. Gezien we de tijd niet kunnen versnellen, organiseert Festileaks op vrijdag 31 januari 2020 ‘FESTEN’. Een gloednieuwe alternatieve clubnacht voor festivalliefhebbers.

FESTEN, dat is festivallen zoals je gewend bent. Gewoon indoor bij onze vrienden in de Melkweg. Ontken het fenomeen ‘festivalseizoen’ en kom 31 januari FESTEN met je besten. Put on your dancing shoes en verwacht veel muziek van de artiesten waar we bij Festileaks dagelijks over schrijven. Aan genres doen we niet, aan dansbare positieve anthems des te meer. Eddie, Dave, Matthew, Billie, Kendrick, Till, Yannis, Taylor, Matt, Win, Thom, Alex, Ezra, Kevin en Torre lieten al weten present te zijn op de muzikale gastenlijst. Kom jij ook?

FESTEN Logo

FESTEN 2023

Locatie
Nederland
Eindhoven, Nederland
Datum 10 maart 2023
Line-up
Thissa
MALOU
Tickets Niet meer beschikbaar.