Lil Uzi Vert, Playboi Carti en meer week voor WOO HAH! op Wireless 2020

Photo: Spike Jordan HR

Wireless maakt vandaag een flinke lijst namen bekend voor 2020. Onder meer Lil Uzi Vert en Playboi Carti zijn van de partij. Zien we enkele acts een week later op WOO HAH! terug?

Het gros van de namen voor Wireless is vandaag gepresenteerd. Naast bovenstaande acts is ook de komst van onder meer A$AP Rocky, Skepta en Young Thug aangekondigd. Check de nieuwe bevestigingen hieronder.

Het Engelse festival vindt een week voor WOO HAH! plaats. Het is dus mogelijk dat enkele namen ook in Nederland te zien gaan zijn. Lil Uzi Vert stond vorig jaar geprogrammeerd op WOO HAH!. Deze show moest hij afzeggen, waardoor vervanging geregeld werd. Het zou dus kunnen dat hij dit jaar opnieuw in Tilburg staat. Ook werd zijn geplande optreden op Lowlands geannuleerd, waardoor er wellicht een kansje is dat hij zijn show in Biddinghuizen gaat inhalen. Skepta stond vorig jaar al in Tilburg, waardoor de kans dat hij dit jaar weer komt niet zo groot is.

 • A$AP Rocky
 • Lil Uzi Vert
 • D-Block Europe
 • Young Thug
 • Playboi Carti
 • Trippie Red
 • M Huncho
 • A$AP Ferg
 • Lil Tjay
 • Polo G
 • Pop Smoke
 • DJ Semtex
 • Meek Mill
 • Skepta
 • AJ Tracey
 • Lil Baby
 • Rico Nasty
 • Quality Control: The Takeover
 • Dababy
 • Roddy Ricch
 • Mostack
 • Koffee
 • A Boogie Wit Da Hoodie

Lil Uzi Vert

Symere Woods, beter bekend onder zijn artiestennaam Lil Uzi Vert, is een Amerikaanse rapper, zanger en songwriter. Met de single ‘Money Longer’ verscheen de rapper onmiddellijk in de ‘Billboard Hot 100’ bij zijn debuut. Daarna heeft de artiest nog meer hits op zijn naam gezet. Zo belandde ‘Bad and Boujee’, een nummer samen met Migos, zelfs op de nummer 1 van datzelfde Billboard. Met Luv Is Rage 2 (2017) en Eternal Atake (2019) heeft de Amerikaan, ondanks zijn jonge leeftijd van 24 jaar, al twee studioalbums in huis.

Wireless Festival

Wireless Festival richt zich voornamelijk op hiphopartiesten. Het festival kent qua affiche regelmatig overlap met WOO HAH! en Dour. Afgelopen editie werden onder meer Travis Scott, Migos, Cardi B en A$AP Rocky gestrikt voor een optreden. In 2020 staan onder meer Lil Uzi Vert, A$AP Rocky en Skepta op de planken.

 • Locatie: Finsbury Park, Londen
 • Datum: 3 tot en met 5 juli 2020
 • Tickets: dagkaarten kosten omgerekend ongeveer €86,-, weekendkaarten ongeveer €231,-.
 • Voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.