Travis Scott, Cardi B en meer week voor WOO HAH! naar Wireless 2019

Travis Scott

Het Britse Wireless presenteert de eerste namen. Onder andere Travis Scott, Cardi B en A$AP Rocky geven een week voor WOO HAH! optredens in Finsbury Park.

De hiphopfestivals Wireless en WOO HAH! vinden in dezelfde periode plaats en kenden de afgelopen jaren al enige overlap. Onder andere Travis Scott, Rae Sremmurd en Sheck Wes geven komende zomer op beide festivals optredens. Ook Dour gaat een week na Wireless van start. Rae Sremmurd en A$AP Rocky geven acte de presence op Dour en Wireless.

Naast Travis Scott, Cardi B en A$AP Rocky lost Wireless nog een rij nieuwe namen. Check alle bevestigingen hier:

 • Travis Scott
 • Cardi B
 • A$AP Rocky
 • Migos
 • Future
 • Tory Lanez
 • Ella Mai
 • Tyga
 • Lil Uzi Vert
 • Young Thug
 • Juice Wrld
 • Rae Sremmurd
 • Fredo
 • Lil Skies
 • Bugzy Malone
 • Headie One
 • IAMDDB
 • Maleek Berry
 • NSG
 • B Young
 • Stefflon Don
 • Trippie Redd
 • Sheck Wes
 • M Huncho
 • Saweetie
 • Unknown T
 • Ambush Buzzworl
 • Steel Banglez
 • Cadet
 • Digdat
 • Deno Driz
 • Lil Baby
 • Gunna
 • Not3s
 • AJ Tracey
 • Rich The Kid
 • Ski Mask The Slump God
 • Denzel Curry
 • D-Block Europe
 • Loski
 • J.I.D
 • Russ Splash
 • Flohio

Travis Scott

Stevie Wonder, Drake, James Blake, Kid Cudi, Frank Ocean en The Weeknd zijn zomaar een greep uit de gastartiesten met wie Travis Scott werkt op zijn meest recente album Astroworld. De 26-jarige Scott brak drie jaar geleden door met zijn eerste langspeler Rodeo. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de hiphopscene. De rapper scoorde hits met nummers als ‘Antidote’, ‘goosebumps’ en ‘Pick Up The Phone’. Met zijn nieuwe album Astroworld op zak is de rapper aan een grote tour begonnen. In 2018 zou Scott op Pukkelpop te zien zijn, maar deze show heeft hij moeten cancelen. In 2016 gebeurde hetzelfde met Lowlands. Dit jaar is hij te bewonderen op WOO HAH!

Wireless 2019

Wireless vindt plaats van 5 tot en met 7 juli en kent het Londense Finsbury Park als decor. Het festival kent regelmatig overlap met WOO HAH! en Dour en richt zich vooral op de hiphop. Voor aankomende editie zijn onder meer Travis Scott, Migos, Cardi B en A$AP Rocky gestrikt voor een optreden. De kaartverkoop is inmiddels al gestart. Meer informatie over Wireless is te vinden op de website.