Dit vinden jullie van The Strokes als headliner voor Best Kept Secret en Rock Werchter 2020

The Strokes

Zowel Best Kept Secret als Rock Werchter pakten gisteren groots uit. The Strokes werd voor beide festivals bekendgemaakt als headliner. Maar wat vinden jullie hier eigenlijk van? Wij maken de balans op.

Nadat Best Kept Secret en Rock Werchter gisteren beide een teaser plaatste over de bekendmaking van de laatste headliner, was om 18.00 het moment eindelijk daar: The Strokes werd voor beide festivals bevestigd.

Het is 14 jaar geleden dat de mannen van The Strokes in Nederland op het podium stonden, en voor België is dit maar liefst 18 jaar. Dat het bijzonder is dat The Strokes op de twee festivals staat mag duidelijk zijn, maar wat vinden jullie er eigenlijk van? Wij maken de balans op.

De teaser

Om 08.00 ‘s ochtends maakte Best Kept Secret bekend dat later die dag – Om 17:51 – een livestream de laatste headliner zou aankondigen. Naast de verwijzing naar 12:51 – een nummer van The Strokes – paste de bandnaam ook precies op de puntjes die in de post vermeld waren. Om 12:51 – niet geheel toevallig – kwam ook Rock Werchter met een teaser naar een nieuwe naam. 1+1 is natuurlijk 2 en velen hadden dan ook al snel door dat het geen toeval kon zijn dat beide teasers naar The Strokes verwezen.

teaser Best Kept Secret

De hype is real

En dan is het nieuws officieel daar: The Strokes staat op Best Kept Secret én Rock Werchter 2020. Het nieuws wordt enthousiast ontvangen, en de hype onder het publiek is dan ook enorm. Het gerucht gaat dat Paul nog steeds rondjes rent.

Naar Best Kept Secret of Rock Werchter? Allebei!

Maar ga je nu naar Best Kept Secret of naar Rock Werchter voor The Strokes? Een echte fan hoeft natuurlijk niet te kiezen, be like Jeroen en doe het allebei!

Voor sommigen is 2020 al uitgespeeld

Ondanks dat het jaar nog maar net begonnen is, is het voor Thibault al duidelijk dat de show van The Strokes hét hoogtepunt van het jaar gaat worden.

Niet iedereen is even enthousiast

Ondanks alle lovende en uitbundige reacties, kan natuurlijk niet iedereen blij zijn. Maar gelukkig zijn ook de andere namen op zowel Best Kept Secret als Rock Werchter zeker niet de minste. Iedereen kan zich wel ergens mee vermaken op één van de – of beide – festivals.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2023

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 9-11 juni 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen