Best Kept Secret 2020 bevestigt The Strokes als derde headliner

The Strokes BKS aankondiging

Best Kept Secret presenteert The Strokes als derde headliner van het festival. Het bijzondere optreden van de Amerikaanse band vindt plaats op zaterdag 13 juni.

The Strokes maakt ook in België haar rentree en wel op het hoofdpodium van Rock Werchter 2020! Check hier alle informatie over de aankondiging.

Het optreden van The Strokes op Best Kept Secret 2020 wordt extra speciaal. Europese shows van The Strokes zijn namelijk al zeldzaam, maar Nederlandse shows haast ondenkbaar. De vorige Nederlandse verschijning van Julian Casablancas en co. was namelijk in 2006, toen ze optraden in de Heineken Music Hall (tegenwoordig de AFAS Live).

Eerder maakte de band al optredens op onder andere Lollapalooza Chile en Brasil bekend. Toen met Primavera Sound de eerste Europese festivalshow officieel werd, kwam de geruchtenmolen al helemaal op stoom. Met een nieuw album op komst zou het zomaar kunnen zijn dat we de nieuwe tracks in juni al live mee kunnen zingen.

The Strokes sluiten zich aan bij headliners The National en Massive Attack. Ook werden onder andere Metronomy en Fontaines D.C. begin december bekendgemaakt. Benieuwd wie wij binnenkort nog meer op het affiche van het festival verwachten? Check dan het geruchtenoverzicht. Twijfel je nog om een ticket te scoren voor Best Kept Secret 2020? Wij geven je alvast vier redenen om alleen al een show van The Strokes in levende lijve bij te wonen.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Disclosure
Justice
PJ Harvey
Tickets Kopen