The Chemical Brothers onder volledige line-up Sónar 2020

Chemical Brothers

Sónar pakt groots uit! Het festival heeft de volledige line-up onthuld. Onder andere The Chemical Brothers en 2manydjs zijn van de zomer te zien in Barcelona.

Gisteren postte het festival een bericht op sociale media met de boodschap dat ze hun grootste aankondiging ooit zouden doen. Sónar wond er geen doekjes om, vandaag maakte de organisatie namelijk de volledige line-up met bijna 100 namen bekend. Naast The Chemical Brothers en 2manydjs zijn ook Eric Prydz en Charlotte de Witte aangekondigd. Check de acts hieronder.

 • 2manydjs (dj set)
 • AJ Tracey
 • ANNA
 • Arca
 • Avalon Emerson
 • Batu
 • The Black Madonna
 • The Blaze
 • Carl Cox
 • Charlotte de Witte
 • The Chemical Brothers
 • Conducta
 • Critical Soundsystem
 • Dave
 • Despacio (James Murphy + 2manydjs)
 • Djohnston
 • Eric Prydz
 • ETM
 • Giant Swan
 • Job Jobse
 • Joy Orbison
 • Kelman Duran
 • La Fleur
 • Laurent Garnier
 • Lucient
 • Max Cooper – Yearning for the Infinite
 • MBODJ
 • Midland & Shanti Celeste
 • Mura Masa
 • Nihiloxica
 • Or:la
 • Richie Hawtin
 • TNGHT
 • Venus X

The Chemical Brothers

The Chemical Brothers timmeren al vanaf 1991 aan de muzikale weg. Met hits als ‘Galvanize’ en ‘Hey Boy, Hey Girl’ zetten ze al jaren iedere festivalweide in vuur en vlam. Dit deden ze in Nederland al op het eerdergenoemde We Are Electric. Ook Pinkpop en Lowlands hebben de succesvolle danceformatie meerdere keren geprogrammeerd. In 2020 staan de heren onder meer op Sónar.

In april van 2019 brachten ze hun meest recente werk uit. Het album No Geography werd door grote muziekplatforms als Pitchfork en NME zeer positief onthaald. Met het nummer ‘Got To Keep On’ van dit album scoorden de heren zelfs weer een bescheiden hitje.

Sonár 2020

Sónar publiek

Sónar is een Spaans festival dat aan het begin van de zomer plaatsvindt. In 2019 stonden onder meer onder meer A$AP Rocky, Skepta en Disclosure op de planken. Dit jaar kunnen we genieten van The Chemical Brothers en 2manydjs. Het festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grotere elektronische muziekfestivals in Europa met elk jaar duizenden bezoekers.

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Datum: 18 – 20 juni, 2020
 • Kaartverkoop: Een SonarPass heb je vanaf €170, – tot 6 februari
 • Meer informatie vind je op de website van het festival
Sónar Logo

Sónar 2024

Locatie
Spanje
Barcelona, Spanje
Datum 13-15 juni 2024
Tickets Kopen