Best Kept Secret 2020 strikt Pip Blom en meer

598
Pip Blom

Best Kept Secret 2020 voegt opnieuw een reeks namen toe aan het programma. Onder andere Pip Blom en WIES verzorgen optredens in Hilvarenbeek.

Gisteren kon de organisatie ook al nieuwe namen bekendmaken. In de podcast De Zendmast, in samenwerking met Vera On Track en 3FM, werden onder andere Mura Masa, Khruangbin en DJ Shadow aan de affiche toegevoegd. Deze artiesten zijn samen met onder meer The National, Massive Attack en The Strokes op de affiche van 2020 terug te vinden.

Het festival zet de serie bevestigingen vandaag voort. Check alle nieuwe namen in het onderstaande overzicht:

  • Angel Bat Dawid
  • Bradley Zero
  • Eve Owen
  • JFDR
  • KOKOKO!
  • Otim Alpha
  • Pip Blom
  • WIES

Naast deze bevestigingen maakt de organisatie nog meer nieuws bekend. Zo zullen er onder de noemer Films In The Forest films vertoond worden tijdens het festival. Deze plek zal worden gecureerd door Chasing Reels in samenwerking met Pathé en De Volkskrant. In de eveneens nieuwe area The Wilderness is er onder meer een gloednieuwe speciaalbiertuin te vinden.

22 nieuwe namen!

In onze nieuwe podcast De Zendmast maakten we gisteren nieuwe artiesten bekend voor Best Kept Secret Festival 2020! De 22 nieuwe namen gemist? Zie hier!DJ Shadow – HUNEE – Khruangbin – mura masa – Octavian – Hamilton Leithauser – KOKOKO! – Angel Bat Dawid – Barney Artist – Bradley Zero – Courtney Marie Andrews – Ela Minus – Eve Owen – Irreversible Entanglements – JFDR – MICH – Otim Alpha – Pip Blom – S10 – The Homesick – Waltzburg – WIES

Posted by Best Kept Secret Festival on Thursday, February 27, 2020
Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot Tess. Werkzaam in de zorg als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.