Best Kept Secret 2020 strikt Pip Blom en meer

Pip Blom

Best Kept Secret 2020 voegt opnieuw een reeks namen toe aan het programma. Onder andere Pip Blom en WIES verzorgen optredens in Hilvarenbeek.

Gisteren kon de organisatie ook al nieuwe namen bekendmaken. In de podcast De Zendmast, in samenwerking met Vera On Track en 3FM, werden onder andere Mura Masa, Khruangbin en DJ Shadow aan de affiche toegevoegd. Deze artiesten zijn samen met onder meer The National, Massive Attack en The Strokes op de affiche van 2020 terug te vinden.

Het festival zet de serie bevestigingen vandaag voort. Check alle nieuwe namen in het onderstaande overzicht:

  • Angel Bat Dawid
  • Bradley Zero
  • Eve Owen
  • JFDR
  • KOKOKO!
  • Otim Alpha
  • Pip Blom
  • WIES

Naast deze bevestigingen maakt de organisatie nog meer nieuws bekend. Zo zullen er onder de noemer Films In The Forest films vertoond worden tijdens het festival. Deze plek zal worden gecureerd door Chasing Reels in samenwerking met Pathé en De Volkskrant. In de eveneens nieuwe area The Wilderness is er onder meer een gloednieuwe speciaalbiertuin te vinden.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen