Mura Masa, Khruangbin, DJ Shadow en meer naar Best Kept Secret 2020

666
mura masa

De organisatie van Best Kept Secret 2020 strooit weer met nieuwe namen. Zo zijn onder meer Mura Masa en DJ Shadow komende zomer in Hilvarenbeek te zien.

Niet alleen Mura Masa en DJ Shadow behoren tot de kersverse acts. Ook niemand minder dan The Homesick en S10 staan er op de planken. Deze artiesten zijn samen met onder meer The National en Massive Attack op het affiche van 2020 te zien. Afgelopen maand kwamen daar ook headliner The Strokes en onder meer Catfish And The Bottlemen bij. Bekijk hieronder alle bevestigingen van vandaag:

 • Mura Masa
 • DJ Shadow
 • Ela Minus
 • Octavian
 • S10
 • Waltzburg
 • Barney Artist
 • Courtney Mary Andrews
 • The Homesick
 • Hamilton Leithauser
 • Khruangbin
 • Hunee
 • Irreversible Entanglements
 • MICH

De bovenstaande namen werden bekendgemaakt in de podcast Vera On Track van 3FM. Hierin worden de nieuwe acts en nog veel meer BKS-nieuwtjes besproken.

Mura Masa

Mura Masa is een Engelse producer en multi-instrumentalist die sinds 2014 aan de muzikale weg timmert. Hoewel hij in 2015 al successen boekte met nummers als ‘Firefly’ en ‘Love For That’, brak hij in 2016 pas echt door met het nummer ‘Lovesick’. In 2017 verscheen vervolgens zijn debuutalbum Mura Masa. Het is momenteel wachten op een vervolg op dit succesvolle debuut.

Dat wil niet zeggen dat de Engelsman niet op festivals te vinden is. Zo stond hij vorig jaar nog op onder meer Pukkelpop en Sziget. Dit jaar is het de beurt aan Best Kept Secret en Roskilde.

Sinds 2013, elke zomer ergens wel op een festival te vinden. Rock Werchter is zoiets als een tweede thuis en een mega fan van Mumford & Sons en Florence + The Machine. P.s.: biertjes zijn altijd welkom :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.