Eefje de Visser, Klangstof en meer op Dauwpop 2020

eefje de visser
Photo: Mcklin Fotografie

Dauwpop 2020 maakt zestien nieuwe namen bekend. Onder andere Eefje de Visser en Klangstof staan in mei in Overijssel.

Daarnaast kondigde de organisatie onder meer Sports Team en Kris Kross Amsterdam aan. Een overzicht van alle nieuwe bevestigingen vind je hieronder.

Onderstaande namen voegen zich op het affiche bij Wolfmother, Snelle en Typhoon. Het festival bevestigde deze afgelopen november. Ook Kensington is komend voorjaar van de partij op Dauwpop. Hierdoor wordt de line-up langzaam maar zeker compleet.

 • Eefje de Visser
 • Basement Jaxx
 • Wies
 • Klangstof
 • Sports Team
 • Lime Cordiale
 • Heavy Lungs
 • Kris Kross Amsterdam
 • The Partysquad
 • Bökkers
 • Drukwerk
 • Gotu Jim
 • Ashafar
 • Goldband
 • Cho
 • Outsiders

Eefje de Visser

Eefje de Visser maakt Nederlandstalige muziek met een catchy en zwoele sound. Ondertussen heeft ze alweer vier langspelers op haar naam staan. Het meest recente album Bitterzoet kwam dit voorjaar uit. Niet alleen in Nederland weet ze mensen aan zich te binden, intussen is ze ook over de grens opgepikt door het publiek. Zo stond ze afgelopen jaar op Pukkelpop. In 2020 stond de zangeres al op Eurosonic Noorderslag. Daarnaast is ze ook bevestigd voor Welcome To The Village en Dauwpop.

Dauwpop 2020

Dauwpop 2019
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Dansen in boerenschuren, gitaren beuken in een drive-in bioscoop en zweten in een dampende feestkroeg: je doet het allemaal op Dauwpop. Dit verrassende festival vindt plaats op Hemelvaartsdag en sleept naast de randactiviteiten knallers van acts binnen. Bands zoals Nothing But Thieves, De Staat en Kraantje Pappie stonden al eerder op de planken. Dit jaar is het de beurt aan onder meer Kensington, Wolfmother en Eefje de Visser.

 • Locatie: Hellendoorn, Overijssel
 • Data: 21 mei 2020
 • Tickets: kaartverkoop is gestart
 • Voor meer informatie bezoek je de officiële festivalwebsite.


Dauwpop Logo

Dauwpop 2024

Locatie
Nederland
Hellendoorn, Nederland
Datum 31 mei - 1 juni 2024
Tickets Kopen