Guus Meeuwis onder eerste namen Appelpop 2020

guus meeuwis

De eerste namen voor Appelpop 2020 zijn bekendgemaakt! Onder andere Guus Meeuwis en Chef’Special zijn van de partij op het Tielse festival.

In totaal zijn er vijf namen aangekondigd voor Appelpop.

  • Guus Meeuwis
  • Chef’Special
  • DI-RECT
  • Roxeanne Hazes
  • The Dirty Daddies

Over je ticket hoef je geen zorgen te maken, Appelpop is namelijk helemaal gratis. Wil je blijven overnachten? Zorg er dan voor dat je een plekje scoort op een van de omliggende campings.

Guus Meeuwis

Guus Meeuwis breekt in 1995 plotsklaps door met de hit ‘Het is een Nacht’. Van onbekende rechtenstudent veranderd hij in één van de bekendste Nederlandse zangers. Een avond in de kroeg zonder ‘Per Spoor’, ‘Brabant’ of ‘’t dondert en ’t bliksemt’ is haast niet meer voor te stellen. Naast 50 edities van Groots met een zachte G is de Brabander ook niet weg te denken van de Nederlandse festivals. Dit jaar zien we Meeuwis onder andere op Appelpop.

Appelpop 2020

Appelpop
Photo: Sander van Ketel (Appelpop 2018)

Met 125.000 unieke bezoekers verspreid over twee dagen is Appelpop één van de grootste gratis festivals van Nederland. Het Tielse festival markeert vaak het officieuze einde van een festivalseizoen. De aanwezige festivalgangers besloten er daarom massaal nog één keer een feestje van te maken. Afgelopen jaar gebeurde dit op de klanken van onder meer Racoon, Within TemptationThomas Azier, De Staat en Rowwen Hèze. Dit jaar zijn onder andere Guus Meeuwis, Chef’Special en DI-RECT van de partij.

  • Locatie: Tiel, Nederland
  • Datum: 11 en 12 september
  • Kaartverkoop: Entree is gratis
  • Voor meer informatie, check de officiële website.

Appelpop Logo

Appelpop 2024

Locatie
Nederland
Tiel, Nederland
Datum 13-14 september 2024
Line-up
Froukje
Roxy Dekker
Roxeanne Hazes
Tickets Kopen