Advertisement

Thomas Azier en meer naar Appelpop 2019

Appelpop 2019 voegt vijf nieuwe namen toe aan de line-up. Thomas Azier, Danny Vera en drie anderen treden half september op in Tiel.

De aangekondigde acts staan samen garant voor een divers spectrum aan muziekgenres. Terwijl Thomas Azier bekend staat om zijn gelikte elektropop, verzorgt Son Mieux een dosis gevoelige synthpop. Daarnaast worden de rock-invloeden ingebracht door zowel EUT als Danny Vera. Als laatste haalt Muyayo Rif de zuidelijke sferen naar Tiel met een flinke lading latin, ska en punk. Hieronder staan alle nieuwe acts nog even op een rijtje.

  • Thomas Azier
  • Son Mieux
  • Danny Vera
  • EUT
  • Muyayo Rif

Deze artiesten voegen zich bij eerder bekendgemaakte acts zoals Racoon en Within Temptation.

Thomas Azier

De Friese Thomas Azier bracht in 2014 zijn debuutplaat Hylas uit. Hierop zijn diverse Europese invloeden te horen. Daarmee bouwt hij meteen een internationale fanbase op. In 2016 werd Rouge gepubliceerd, zijn tweede album. Hits zoals ‘Gold’, ‘Talk To Me’ en ‘Babylon’ zijn terug te vinden op dit werk. Afgelopen jaar zou de singer-songwriter optreden op Welcome To The Village, maar een vertraagde albumproductie gooide roet in het eten. Ondertussen is Stray uitgebracht. Daarmee staat de zanger in 2019 op Appelpop en haalt hij zijn optreden op Welcome To The Village in.

Appelpop 2019

Foto: Bart Heemskerk

Appelpop 2019 vindt plaats op 13 en 14 september in Tiel. Met 125.000 unieke bezoekers verspreid over twee dagen is het één van de grootste gratis festivals van Nederland. Het Tielse festival markeert vaak het officieuze einde van een festivalseizoen. De aanwezige festivalgangers besluiten er daarom massaal nog één keer een feestje van te maken. Dit jaar gebeurt dit op de klanken van onder meer Racoon, Kraantje Pappie en Douwe Bob. Gezelligheid gegarandeerd!

Op de afgelopen editie waren onder andere BLØF, Golden Earring en Chef’Special de grote publiekstrekkers. Hoe het vorig jaar op Appelpop was? Dat lees je in ons festivalrapport. Check voor meer informatie over het evenement de officiële site.

Appelpop Logo

Appelpop 2024

Locatie
Nederland
Tiel, Nederland
Datum 13-14 september 2024
Tickets Kopen