Tweede editie alternatieve clubnacht FESTEN op 27 maart in EKKO, Utrecht

366
FESTEN #1 Amsterdam
Photo credit: Constance VR / Festileaks

FESTEN 2. Same as it never was. De alternatieve clubnacht voor festivalliefhebbers vindt voor de tweede keer plaats, dit maal in de EKKO in Utrecht. Op 27 maart wel te verstaan. Omdat we aftellen tot de festivalzomer. Kom ook: FESTEN met je besten!

Verwacht bij FESTEN het festivalgevoel vertaald naar een uitgaansavond. Expect the expected. Doe dus gerust je bloemenblousje, festival-merch of gele regenjas aan, wacht tot de broodjes knakworst worden geserveerd en dans ondertussen op tracks van artiesten die je zomers verwacht op festivals als Best Kept Secret en Lowlands.

Aan genres doen we niet, aan dansbare positieve anthems des te meer. Eddie, Dave, Matthew, Billie, Kendrick, Till, Yannis, Taylor, Matt, Win, Thom, Alex, Ezra, Kevin en Torre lieten al weten present te zijn op de muzikale gastenlijst. We rusten niet tot ook die laatste halve zool van je schoen gesleten is. Want FESTEN zal je. Als Daft Punk niet meer naar de weides komt, dan gooien wij wel een nieuwe Alive in je bakkes. En anders Pearl Jam wel. Of The Whitest Boy.

FESTEN. Kansrijker dan tickets scoren voor Glastonbury. Zonniger dan lichttherapie. Nog minder dip dan de disco. Kom FESTEN alsof er geen seizoen bestaat.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Festileaks presenteert:

FESTEN – 27 MAART 2020

EKKO, Utrecht
Early bird tickets (beperkt): € 8,-
Tickets in voorverkoop: € 10,-
Tickets aan de deur: € 12,50

Tickets

Festileaks opperhoofd. Woont linksvoor. Co-host van de Festivalpodcast. Liefhebber van alles dat uit de foodtruck van de Bourgondiër komt. Altijd wachtend op lasers. Zijn er ook kluisjes?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.