Down The Rabbit Hole 2020 kondigt Porto Parties aan

Down The Rabbit Hole 2018
Foto: Festileaks

Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen. Heb jij een leuk feestconcept? Dan kun je die nu aanmelden voor de Porto Parties van Down The Rabbit Hole 2020.

Vanaf vandaag is het mogelijk om jouw eigen feestje te claimen op het festival. Het enige dat je nodig hebt is een goed idee. Niet alleen verzin je een thema voor het feest, ook bedenk je hoe je het feestje gaat aankleden en stel je een playlist samen. Vervolgens ga je samen met een professioneel team van Down The Rabbit Hole 2020 jouw droomfeest werkelijkheid gemaakt.

Je kunt je aanmelden via deze link. Wees snel, je hebt tot 30 maart om je plan in te leveren. Zorg dat je de Party Boat niet mist!

Down The Rabbit Hole 2020

DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Down The Rabbit Hole. Dat is waar je bent wie je bent wanneer niemand je kan zien. Ooit ontstaan als spin-off van Lowlands, inmiddels zo veel meer dan dat. Verwacht op Down The Rabbit Hole (wij mogen ‘DTRH’ zeggen) een positieve en gebalanceerde line-up voor de fijnproever, aangevuld door te gekke feestjes en mensen met een gezonde dosis levenszin.

In 2020 moeten we een jaar overslaan: door het aanhoudende coronavirus gaat het festival niet door. Onder andere Disclosure, FKA twigs en Tyler, The Creator sierden het affiche. Zoek nog een beetje troost van de afgelasting met behulp van onze playlist:

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.