1329

Park Hye Jin annuleert Best Kept Secret 2020

박혜진 Park Hye Jin

De eerste afzegging voor Best Kept Secret 2020 is een feit. Park Hye Jin cancelt haar optreden in Hilvarenbeek.

In onderstaand screenshot geeft Park Hye Jin aan dat ze alle geplande optredens in Europa af moet zeggen. De reden hiervoor is nog niet bekend. De show van de Koreaanse dj stond gepland op de vrijdag van het festival. Of er een vervangende act komt, is nog niet duidelijk.

De line-up van Best Kept Secret 2020 is al aardig gevuld. Onlangs maakte het festival 22 kersverse namen bekend in hun podcast, onder wie Mura Masa en Khruangbin. Ook Pip Blom en WIES staan deze zomer in Hilvarenbeek. Bovendien is er dit jaar een speciaalbiertuin en worden er films vertoond.

Park Hye Jin

Park Hye Jin is een dj en producer, afkomstig uit Seoul, Korea. Haar muziek is een combinatie van deephouse, R&B en hiphop. Ze mixt graag Koreaans en Engels in haar teksten, waardoor velen haar muziek als een nieuwe stroming zien: ”K-house”. Onlangs bracht ze haar ep ”If You Want It” uit. Deze zomer stond de dj gepland voor Best Kept Secret. Deze show heeft ze echter afgezegd.


Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2022

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 10-12 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.