Datum voor WOO HAH! 2021 bekend

376
Woo Hah
Foto: Ruben den Boer / Festileaks

WOO HAH! laat zich niet uit het veld slaan. Het festival maakt de datum voor 2021 bekend. Volgend jaar wordt het hiphopfestival gehouden in het weekend van 9, 10 en 11 juli.

Met de droom-headliner in the pocket leek het niet meer mis te kunnen gaan voor WOO HAH! Festival. Helaas gooide het coronavirus roet in het eten. De editie van 2020, met onder andere Kendrick Lamar en A$AP Ferg, gaat niet door. Of de line-up wordt doorgeschoven naar Woo Hah 2021 is nog onduidelijk. De organisatie laat in hun reactie weten vooral uit te kijken naar de energie van het publiek en die hopelijk in het weekend van 9, 10 en 11 juli 2021 terug te zien.

Verder maakt het festival ook bekend dat tickets voor WOO HAH! 2020 ook geldig zullen zijn voor 2021. Dit in aansluiting met het Bewaar Je Ticket initiatief. De volledige reactie van de organisatie vind je hieronder:

Woo Hah 2021

Ieder jaar verandert het terrein van de Beekse Bergen drie dagen lang in een paradijs voor hiphopliefhebbers. Dan vindt WOO HAH! namelijk plaats. Voor 2020 stonden onder andere Kendrick Lamar en A$AP Ferg op de planning, maar het festival vindt vanwege het coronavirus geen doorgang. Zien we enkele namen terugkeren in 2021?

  • Locatie: Festivalterrein Beekse Bergen, Nederland
  • Datum: 9-11 juli 2021
  • Tickets: Tickets voor 2020 zijn ook in 2021 geldig
  • Meer informatie vind je op de website van het festival
Irene Schelwald
Trotse bewoner van het altijd mooie Groningen. Daarmee automatisch die-hard fan van alles omtrent ESNS en ontdek ieder jaar weer een nieuw favoriet festival. Geboren in het jaar van Brainpower's eerste plaat (#brainpowerbaby) en dat heeft meteen de toon gezet. Zodoende altijd samen met Joëlle te vinden bij de foutste en goedkoopste slettendisco.