Kendrick Lamar en meer naar WOO HAH! 2020

De eerste namen voor WOO HAH! 2020 zijn bekendgemaakt! Kendrick Lamar is de eerste headliner voor het festival in Hilvarenbeek. Daarnaast zijn A$AP Ferg, Ski Mask The Slump God en meer toegevoegd aan de line-up.

Via hun kanalen maakt WOO HAH! Kendrick Lamar als eerste headliner bekend. Het volledige lijstje namen is als volgt:

 • Kendrick Lamar
 • A$AP Ferg
 • Aitch
 • Ares
 • Ashafar
 • CHO
 • DaBaby
 • EARTHGANG
 • Gotu Jim
 • HO99O9
 • Lil Keed
 • Lil Tecca
 • Mensa
 • Rimon
 • Santi
 • Ski Mask The Slump God
 • Tiffany Calver
 • Zwangere Guy

Met deze eerste worp namen heeft WOO HAH! tevens de Europese primeur voor Kendrick Lamar. Verder zijn er tot nu toe nog geen andere shows van de rapper bekend. De kaartverkoop start op zaterdag 7 december om 9:00.

Vlak na de 2019-editie liet de organisatie al weten een bod te hebben gedaan om de eerste headliner van 2020. Dit zou zomaar om Kendrick Lamar kunnen gaan.

WOO HAH! 2020 eerste poster

Kendrick Lamar

Kendrick Lamar
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Kendrick Lamar brak in 2012 door met zijn album Good Kid, M.A.A.D City en werd door de media direct bestempeld als ‘the next big thing’. Inmiddels zijn we drie albums verder en blijkt dat de vele journalisten het bij het juiste eind hadden, want de rapper staat inmiddels bekend als één van de grootste in de hiphopscene. Lamar mengt harde beats met rake teksten die gaan over politiek, de rassenkwestie en taboes. Zijn laatste album DAMN. bleek zo’n groot succes, dat vrijwel het gehele album terug te vinden was in de Single Top 100. Een songwriter van de bovenste plank dus. Vorig jaar was de Amerikaan op Lowlands en Pukkelpop te bewonderen.

WOO HAH! 2020

Foto: Thijs Jacobs / Festileaks

Ieder jaar verandert het festivalterrein van de Beekse Bergen drie dagen lang in een paradijs voor liefhebbers van hiphop. Dan vindt WOO HAH! namelijk plaats. Het festival duurt dit jaar voor de derde keer drie dagen en tevens was het de tweede keer op deze locatie. Afgelopen jaar waren onder meer Travis Scott, BROCKHAMPTON en Rae Sremmurd aangekondigd. De voorgaande jaren ontving het festival al grootheden als J. ColeA$AP Rocky en Cypress Hill.

 • Locatie: Festivalterrein Beekse Bergen, Nederland
 • Datum: 12-14 juli 2020
 • Tickets: Kaartverkoop start zaterdag 7 december om 9:00
 • Meer informatie vind je op de website van het festival.