Bospop 2021 herbevestigt Lionel Richie, Beth Hart en meer

784
Lionel Richie

Nieuwe namen voor Bospop 2021. Het Limburgse festival bevestigt de komst van onder andere Lionel Richie, Beth Hart en Sinéad O’Connor.

Naast bovenstaande namen voegt Bospop 2021 ook nog Passenger, Yola, Larkin Poe en Allman Betts Band toe aan het affiche. Zij voegen zich bij artiesten als Sting en Kensington, waarvan eerder al duidelijk werd dat zij hun optreden volgend jaar inhalen.

Lionel Richie en Beth Hart werden eerder al bevestigt voor de nieuwe editie van het festival. Dat is later gerectificeerd. Nu is toch de kogel door de kerk en kunnen we met zekerheid stellen dat ze volgend jaar alsnog in Weert te vinden zijn.

Een overzicht van de nieuwe namen:

  • Allman Betts Band
  • Beth Hart
  • Larkin Poe
  • Lionel Richie
  • Passenger
  • Yola

Lionel Richie

https://youtu.be/nqAvFx3NxUM

Lionel Richie, wie kent hem niet? De Amerikaanse zanger startte zijn muzikale carrière bij de Commodores, om vervolgens begin jaren 80 solo verder te gaan. Dat deed hij niet onverdienstelijk. De zanger scoorde wereldhits met onder meer ‘Hello’ en ‘All Night Long’. De Amerikaan zit al ruim 50 jaar in het vak en bracht sinds het begin van zijn solo-carrière maar liefst tien platen uit, waarvan Tuskegee (2012) de meest recente is.

Hoewel hij op leeftijd is, denkt de zanger nog lang niet aan stoppen. In 2021 vindt je Lionel Richie onder andere op Belsonic Festival, Bospop en North Sea Jazz.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Bospop 2021

Bospop
Foto: Mathilda van Toor / Festileaks

Bospop is een driedaags festival dat plaatsvindt nabij Weert. Het evenement focust zich voornamelijk op classic rock. Zo sierden onder meer Toto, John Fogerty, Simple Minds en A-Ha in het verleden de line-ups. Voor Bospop 2021 zijn onder andere Sting en Kensington bevestigd. Ook Lionel Richie en Beth Hart staan op het affiche van het Limburgse festival.

  • Locatie: Evenemententerrein A2 Weert-Noord
  • Datum: 9 t/m 11 juli 2021
  • Tickets: Kaarten blijven geldig, nieuwe ticketverkoop start 1 juni
  • Voor meer informatie kun je op de officiële website terecht.
Muziekfanaat in hart en nieren. Zou het liefst carnaval met hardrock combineren. Wanneer ik niet aan het feesten ben, doe ik verwoede pogingen mensen ervan te overtuigen dat Foo Fighters de beste band ooit is.