Advertisement
Coachella
Tickets
15-24 april 2022
Verenigde Staten
Indio, Verenigde Staten

Coachella 2020 alsnog geannuleerd

Courtesy of Coachella – Charle Reagan Hackleman @ Coachella 2017

Er komt dit jaar toch geen editie van Coachella. Het festival is namelijk geannuleerd. In april 2021 komt er in afgeslankte vorm een nieuwe editie van het festival

Oorspronkelijk stond het Amerikaanse festival gepland voor halverwege april. Vanwege het coronavirus werd dit eerder al verplaatst naar oktober. Nu gaat er alsnog een streep door Coachella 2020 heen, zo meldt Billboard. De organisatie wil nu het festival, in kleinere vorm, houden in april. Daarnaast wordt nog de mogelijkheid onderzocht om Coachella in oktober 2021 in de zesdaagse vorm te organiseren.

Of het Californische festival de line-up meeneemt naar volgend jaar, is nog niet bekend. Voor dit jaar stonden onder meer Travis Scott, Frank Ocean en Rage Against The Machine op het affiche. In de komende periode zal blijken of zij in 2021 alsnog op de planken staan.

Coachella 2021

Coachella
Courtesy of Coachella – Roger Ho @ Coachella 2017

Coachella is een van de meest populaire festivals van de wereld. Het festival is vrijwel altijd uitverkocht. Afgelopen voorjaar stonden onder meer Janelle Monáe, Billie Eilish en The 1975 op het affiche. Voor dit jaar stonden Travis Scott, Frank Ocean, Lana Del Rey en Rage Against The Machine op de planning. Het coronavirus gooide echter roet in het eten, waardoor het festival is geannuleerd.

  • Locatie: Indio, Californië, Verenigde Staten
  • Data: April, exacte data onzeker
  • Tickets: Niet bekend
  • Voor meer informatie bezoek je de website van het festival.
Coachella Logo

Coachella 2022

Locatie
Verenigde Staten
Indio, Verenigde Staten
Datum 15-24 april 2022
Line-up
Ye
Billie Eilish
Harry Styles
Tickets Niet meer beschikbaar.