Tomorrowland 2021 krijgt mogelijk extra weekend

Best Kept Secret 2018
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Tomorrowland 2021 duurt mogelijk drie weekenden. Dat laat de organisatie van het festival weten aan HLN. Het zou de gevolgen van het verloren festivalseizoen in 2020 gedeeltelijk goed kunnen maken.

Voorheen bestond Tomorrowland steevast uit twee festivalweekenden. Nu wordt dit volgend jaar mogelijk dus uitgebreid naar drie weekenden. De reden daarvoor is enerzijds om het financiële verlies, veroorzaakt door het coronavirus, van dit jaar op te vangen. Daarnaast denkt de organisatie daarmee aan de festivalgangers die geen ticket konden bemachtigen.

Hierbij wordt door de organisatie wel een slag om de arm gehouden: “Een derde weekend Tomorrowland zou voor alle betrokkenen een oplossing kunnen zijn om het volledig verloren seizoen 2020 en alle gevolgen ervan gedeeltelijk goed te maken. Maar dat is in de huidige omstandigheden nog verre toekomst. Er is nog niets besproken, nog niets beslist. We wachten sowieso af hoe de situatie evolueert de komende maanden”, zo klinkt het.

Tomorrowland 2021

Tomorrowland vindt ieder jaar twee weekenden achter elkaar plaats in het Belgische Boom. Tijdens deze twee weekenden betreden de grootste elektronische acts de planken van het festival. De organisatie denkt eraan om voor 2021 een extra weekend aan het festival toe te voegen. Vorig jaar stonden onder meer Skepta, The ChainsmokersMartin Garrix en Oscar and the Wolf op het programma. Wie er volgend jaar het podium betreden, is nog niet bekend.

  • Locatie:Boom, België
  • Datum:16-18 juli en 23-25 juli
  • Tickets: Tickets voor 2020 blijven geldig voor 2021
  • Voor meer info over het festival kun je terecht op de website.