Tomorrowland mikt op editie in de nazomer van 2021

Beste Festivalacts Aller Tijden

De organisatie van het gigantische Tomorrowland zegt te overwegen het festival naar eind augustus of begin september 2021 te verplaatsen. De festivalorganisatie bevestigt aan Het Laatste Nieuws dat de nodige aanvragen zijn ingediend. 

Ook Tomorrowland is bereid om te vraplaatsen. Nadat Rock Werchter heeft aangegeven eventueel te willen verplaatsen naar de nazomer van 2021, geeft nu ook het dance festival aan hier over na te denken. “We zijn in gesprek met de verschillende overheden die betrokken zijn bij de organisatie van het festival, maar ook met minister Vandenbroucke en Vlaams minister Zuhal Demir, het coronacommissariaat en ga zo maar door”, zegt woordvoerster Debby Wilmsen. “Daarnaast hebben we ook de vraag gesteld aan onze toeleveranciers, hotels en andere partners. We onderzoeken dus nog of het haalbaar is.”

De originele data van het dance festival voor het eerste weekend is 16 tot en met 18 juli. Het tweede weekend gaat door van 23 tot en met 25 juli. De organisatie benadrukt dat er nog geen officieel besluit is genomen en dus wordt de originele data tot dusver worden behouden. De Vlaamse regering heeft aangegeven in maart met meer informatie en duidelijkheid te komen met betrekking tot de zomerfestivals.

Tomorrowland 2021

Tomorrowland vindt ieder jaar twee weekenden achter elkaar plaats in het Belgische Boom. Tijdens deze twee weekenden betreden de grootste elektronische acts de planken van het festival. De organisatie denkt eraan om voor 2021 een extra weekend aan het festival toe te voegen. Vorig jaar stonden onder meer Skepta, The ChainsmokersMartin Garrix en Oscar and the Wolf op het programma. Wie er volgend jaar het podium betreden, is nog niet bekend.

  • Locatie:Boom, België
  • Datum:16-18 juli en 23-25 juli
  • Tickets: Tickets voor 2020 blijven geldig voor 2021
  • Voor meer info over het festival kun je terecht op de website.

Tomorrowland Logo

Tomorrowland 2023

Locatie
België
Boom, België
Datum 21-30 juli 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.