FestiQuiz: wat is jouw ware festivalleeftijd?

2107
Hullabaloo 2019
Photo: Irene Schelwald / Festileaks

We missen allemaal wel wat nu we niet naar de festivals kunnen. Sommige missen de vodka mixes, anderen missen de biertjes. Sommige missen het broodje kan in de ochtend, andere missen het bord pasta in de avond. Maar passen die behoeften wel een beetje bij jouw leeftijd? In de nieuwe FestiQuiz halen wij al jouw festivalbehoeften door een geheime formule en vertellen we wat jouw echte festivalleeftijd is.

Herken jij het? Een oudje die losgaat alsof die nog een jonge twintiger is of juist een jongere die er bijloopt alsof die de oorlog nog heeft meegemaakt. Festivals zijn de ideale plek om uit de dagelijkse routine te stappen. Veel festivalgangers laten deze kans niet schieten en gedragen zich net iets anders als thuis. Ben jij altijd al benieuwd geweest of jouw ‘unieke’ festivalgedrag past bij jouw ware leeftijd? De nieuwe FestiQuiz biedt jou antwoord op deze knellende vraag en toont jouw ware festivalleeftijd.

Zin in nog een FestiQuiz?

Nou dan is dit je geluksdag. We hebben namelijk nog genoeg andere quizzen waar jij je de komende tijd nog mee kan vermaken. Je checkt er een aantal hieronder:

Geen festivals? Festileagues sleept je de zomer door!

Festileaks organiseert dit jaar jouw festivalzomer met Festileagues. Tijdens Festileagues kun je jezelf en je vriendengroep verzekeren van het gouden festivalticket. Dat zijn kaarten voor onder andere Best Kept Secret, Zwarte Cross én Sziget. Ja, je leest het goed: niet of, maar én.

Winnen doe je door tijdens diverse opdrachten, challenges en live events zo veel mogelijk punten te verzamelen met jouw festival-squad. Is jouw vriendengroep deze zomer het beste, dan verzeker je jezelf van een geweldige festivalzomer volgend jaar.

Ruben Den Boer
Speelt alles van Tash Sultana en St. Vincent, tot The XX en alt-J af op zijn aftandse platenspeler. Is eigenlijk te arm om festivalfanaat te zijn en is er heilig van overtuigd dat Kendrick Lamar de beste rapper ooit is.