FestiQuiz: wat is jouw ware festivalleeftijd?

Hullabaloo 2019
Photo: Irene Schelwald / Festileaks

We missen allemaal wel wat nu we niet naar de festivals kunnen. Sommige missen de vodka mixes, anderen missen de biertjes. Sommige missen het broodje kan in de ochtend, andere missen het bord pasta in de avond. Maar passen die behoeften wel een beetje bij jouw leeftijd? In de nieuwe FestiQuiz halen wij al jouw festivalbehoeften door een geheime formule en vertellen we wat jouw echte festivalleeftijd is.

Herken jij het? Een oudje die losgaat alsof die nog een jonge twintiger is of juist een jongere die er bijloopt alsof die de oorlog nog heeft meegemaakt. Festivals zijn de ideale plek om uit de dagelijkse routine te stappen. Veel festivalgangers laten deze kans niet schieten en gedragen zich net iets anders als thuis. Ben jij altijd al benieuwd geweest of jouw ‘unieke’ festivalgedrag past bij jouw ware leeftijd? De nieuwe FestiQuiz biedt jou antwoord op deze knellende vraag en toont jouw ware festivalleeftijd.

Zin in nog een FestiQuiz?

Nou dan is dit je geluksdag. We hebben namelijk nog genoeg andere quizzen waar jij je de komende tijd nog mee kan vermaken. Je checkt er een aantal hieronder: