Dag vijf van 2018 is aangebroken. Zijn jouw goede voornemens al mislukt? Geen paniek, het voornemen ‘sparen voor festivals’ kan nog lukken. Hoeveel jij precies nodig hebt komend festivalseizoen ontdek je in onze FestiQuiz.

Ben jij een gierige festivalbezoeker of huil jij altijd pas achteraf als je jouw bankrekening ziet? Hoeveel geld jij nodig hebt op een festival, kun je nu alvast berekenen in de FestiQuiz. Zo weet je precies of je al moet beginnen met sparen. super handig!

Zin in nog een FestiQuiz?

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Nou dan is dit je geluksdag. We hebben namelijk nog genoeg andere quizzen waar jij je de komende tijd nog mee kan vermaken. Check een aantal hieronder: