Misty Fields presenteert dit jaar ‘Het Bos in’ met Pip Blom en meer

Pip Blom

Misty Fields komt dit jaar met een alternatief festival. Onder de noemer ‘Het Bos in’ staan onder ander Pip Blom en Personal Trainer op de planken. Zo kunnen echte festivalgangers toch nog aan hun trekken komen dit jaar.

2020 had het jaar moeten zijn van de 15e verjaardag van Misty Fields. Om dat toch te kunnen vieren komt het festival met een alternatief: Het Bos in. Verdeeld over drie avonden kunnen steeds 150 mensen genieten van een avond in de festivalkroeg. Tussen 4 en 6 september staan de volgende acts op het affiche van Het Bos In:

  • Pip Blom
  • Personal Trainer
  • The Ballet Bombs
  • Nouveau Vélo
  • The Klittens
  • The Hi-Ballin’ Daddies

Kaarten voor Het Bos In gaan op zaterdag 1 augustus in de verkoop. Er zijn enkel dagkaarten beschikbaar om zo veel mogelijk bezoekers te laten genieten van een festival dit jaar. Meer informatie vind je op de website van het festival.

Wil je volgend jaar naar de echte 15e verjaardag van Misty Fields, doe dan mee met FestiLeagues. Daar kun je niet alleen kaarten winnen voor Misty Fields, maar ook voor Best Kept Secret, Sziget en meer.

Misty Fields ‘Het Bos In’ 2020

Misty Fields zou dit jaar haar 15e verjaardag vieren. Door het coronavirus gaat dat helaas niet door. Het festival blijft echter niet bij de pakken neer zitten en presenteert ‘Het Bos In’. Tijdens drie concertavonden kunnen bezoekers genieten van onder andere Pip Blom en Personal Trainer.

Kaarten voor Misty Fields zijn nu te koop via de officiële website. Er zijn enkel dagkaarten verkrijgbaar voor Het Bos In. Deze kosten €35,- en daar krijg je twee consumpties en een maaltijd bij.