Bekijk hier de Festileagues Eindshow: wie wint de zomer van hun leven in 2021?

festen foto

Na drie maanden puzzelen, zweten en lachen, is het eindelijk tijd voor de ontknoping van Festileagues. De teams hebben alles op alles gezet om die felbegeerde hoofdprijs in de wacht te slepen. Zaterdag 29 augustus volgt het verlossende woord: de winnaar van Festileagues wordt live in de Eindshow bekendgemaakt.

We sluiten af in stijl: met de Festileagues Eindshow op zaterdag 29 augustus vanaf 20:30 tot 22:30 uur. We hopen jullie daar uiteraard allemaal te zien. Die avond wordt tijdens een livestream namelijk de grote winnaar onthuld: het team dat volgend jaar naar 18 topfestivals in Europa mag. Daarnaast wordt ook de complete ranglijst bekend. Zo weten we ook wie er naar huis gaan met een van de vele runner-up prijzen.

Afterparty!

Los daarvan is het vooral een avond waarin veel wordt teruggeblikt op drie bijzondere maanden. We beloven er wat moois van te maken en hopen samen met jullie de zomer in stijl af te sluiten. Natuurlijk gaan we na de officiële uitzending nog lekker door met een afterparty. We kunnen niet wachten tot we weer op de festivalweides staan, maar we willen het einde van Festileagues ook nog niet helemaal accepteren…

Schakel zaterdag 29 augustus dus vanaf 20:30 in op de Festileagues Eindshow voor de winnaar, de runner-ups en een groot aantal mooie herinneringen.

Zien we je daar? De chat staat aan.

Of heb je meer zin in een face-to-face met je nieuwe festivalvrienden? Ontmoet de andere teams dan via festileaks.com/zoom!