Festileagues: Dit zijn de winnaars van de Electric Castle-opdrachten

70
Electric Castle 2018
Foto: Thijs Jacobs / Festileaks

Het gaat nek aan nek in de hoogste regionen van Festileagues. In dit artikel maken we de top-10 op voor de creatie-opdrachten in de Electric Castle-categorie. Deze teams zonden allemaal een prachtige inzending in met hun creatie van een Tommy Cash-albumcover. De tien beste inzendingen uit de 32 inzendingen ontvangen hier natuurlijk een mooi aantal punten voor. Scroll snel verder, staat jouw team ertussen?

Heb je helaas geen punten gescoord? Niet getreurd, er zijn nog genoeg opdrachten waar jij en je team mee aan de slag kunnen. Wat te denken van de Vestrock- en Amsterdam Open Air-opdrachten? De strijd is nog niet gestreden!

#3 – Team ‘Team Linde Met Een E’ (29 punten)

Wat moeten we hier nu van zeggen? Mocht Tommy Cash ooit nog eens een live-album uitbrengen zal de rapper uit Estland wellicht aankloppen bij ‘Team Linde Met Een E’. Met hun albumcover ontvangt het team 29 punten en nemen ze de derde plek in beslag.

#2 – Team ’De Pinkpopgangers’ (38 punten)

Wauw! Deze spacende inzending zorgde bijna voor duizelingen bij onze keuringsdienst. Tegelijkertijd is de inzending zo tof dat hij onze aandacht blijft trekken. Ook dit is een inzending waar Tommy himself ongetwijfeld met trots naar zou kijken. Team ‘De Pinkpopgangers’ scoort hiermee een zilveren plak en ontvangt maar liefst 38 punten!

#1 – Team ‘The new Brave people’ (50 punten)

De meest kunstzinnige inzending kwam van de hand van Team ‘The new Brave people’. Deze cover zou zich zo kunnen voegen bij de andere albums van Cash, ¥€$ en Euroz Dollaz Yeniz. De covers van de Estse rapper zijn iedere keer weer een belevenis en dit team wist het meest dicht bij de realiteit te komen. Met een glimlach op het voorhoofd en een heuse unicorn stoot Team ‘The new Brave people’ door naar de eerste plek. 50 punten voor jullie!

Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot Tess. Werkzaam in de zorg als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.