AC/DC op 16 mei 2016 naar Werchter-terrein

1558

AC/DC staat op 16 mei 2016 op het festivalterrein in Werchter. Dat werd vanochtend al verklapt door de Spaanse Ticketmaster website en is nu ook bevestigd door Livenation. De kaartverkoop start vrijdag 18 december.

De Australische hardrockband maakte vandaag het eerste deel van de Europese tour bekend, maar Nederland en België ontbraken. In het tourschema dat op Ticketmaster.es en acdc.com te zien is, staat wel een Belgische datum. En wel op het festivalterrein in Werchter!

AC/DC Werchter België 2016

De overige data komen overeen met de Europese tourdata die AC/DC vanochtend bekend maakte.

Los concert

16 mei valt uiteraard niet tijdens Rock Werchter. Ook van TW Classic wordt niet gerept, dus het gaat hier om een los concert. Dat gebeurde al eerder bij Roger Waters in 2013. Werchter Boutique is dit jaar ingevuld voor Rihanna.

In 2015 stond AC/DC nog in het Gelredome en op het (Graspop-)terrein in Dessel.