Gorillaz in zomer 2021 naar Europa

Gorillaz
Photo: Tom Hagen (Bilbao BBK Live 2018)

Gorillaz maakt vandaag verschillende data bekend voor een Europese tour. Zo brengt de virtuele band onder meer een bezoekje aan Berlijn en Luxemburg. Dit schept mogelijkheden voor de Nederlandse festivals.

Fans van Gorillaz opgelet! Gorillaz heeft zojuist verschillende nieuwe data in Europa aangekondigd. Naast Berlijn en Luxemburg worden ook Keulen en Londen in juni en juli 2021 aangedaan. De aankondigingen in Europa lijken vooral voor Pinkpop aantrekkelijk te zijn. Zo is het Limburgse festival een grote kanshebber, aangezien de band een dag voor Pinkpop in Berlijn te vinden is. Ook is de derde headliner voor het festival in Landgraaf is nog niet bekend. Daarom is dit een mooie kans voor Gorillaz om dit plekje op te eisen!

De agenda van Gorillaz begint steeds meer kleur te krijgen in 2021. Zo werd eerder de komst van de band al bevestigd voor Rock Werchter en Primavera Sound. Ook kun je vanaf vandaag genieten van het nieuwe album Song Machine, Season 1. Het is dus niet gek dat de groep weer aan het touren gaat. Verder heeft de band onder leiding van Damon Albern nog meer leuk nieuws aangekondigd eerder deze week. Zo gaat Netflix een geanimeerde film maken over de groep. De precieze datum wanneer deze film uitkomt, is helaas nog niet bekend.