Ze zijn terug: AC/DC onthult nieuwe single ‘Shot In The Dark’

Een goede dag voor AC/DC fans! Een gloednieuwe single en ook nog een officiële releasedatum voor het nieuwe album. Dat maakt AC/DC vandaag bekend op de social media-kanalen.

Het nieuwe album Power Up is vanaf 13 november 2020 te beluisteren via cd, vinyl, download en streamingdiensten. Naast dat de datum bekend is gemaakt, is ook de eerste single van het album vanaf nu te beluisteren. De nieuwe single ‘Shot In The Dark’ werd maandag al geteased door de succesvolle rockband. Je checkt hem hieronder.

De volledige tracklist van het album is als volgt:

 1. Realize
 2. Rejection
 3. Shot in the Dark
 4. Through The Mists Of Time
 5. Kick You When You’re Down
 6. Witch’s Spell
 7. Demon Fire
 8. Wild Reputation
 9. No Man’s Land
 10. Systems Down
 11. Money Shot
 12. Code Red

In september begonnen de geruchten over het nieuwe album. De band zou met Brian Johnson in de studio gespot zijn. Het laatste studio album, Rock or Bust dateert alweer uit 2014. Twee jaar later in 2016 was AC/DC aan het werk te zien op het Festivalpark van Werchter. Nu met het aankomende album is het de hoogste tijd dat de Australiërs het podium weer eens beklimmen.