Dekmantel 2020 komt met online programma: Dekmantel Connects

FESTEN #1 Amsterdam
Photo credit: Constance VR / Festileaks

Vlak voor het eind van 2020 komt Dekmantel met een nieuw project: Dekmantel Connects. Tien dagen lang zijn er live optredens, dj sets, workshops en nog veel meer online te volgen via het Amsterdamse festival.

''Als we nog geen mensen bij elkaar kunnen brengen voor fysieke evenementen, zullen we de actie bij jou thuis brengen,'' zegt Dekmantel op Instagram. Van 14 tot en met 23 december bekijk je vanuit je woonkamer onder meer naar live optredens van Altin Gün, Meetsysteem met Ray Fuego & Gijsje Heemskerk, dj sets Identified Patient & Gamma Intel en Sandrien & Fafi Abdel Nour. Daarnaast zijn er ook workshops, radioshows, films en gesprekken van mensen uit de muziekindustrie te volgen via Dekmantel Connects. 

Dekmantel Connects is wereldwijd gratis te volgen. De films Dekmantel X RE:VIVE present Scores III en Keyboard Fantasies: The Beverly Glenn-Copeland Story zijn, naast online, ook in de Melkweg te bekijken. Een beperkt aantal tickets is vanaf 1 december te koop via de website van de Melkweg. 

Dekmantel Festival 2021

Dekmantel Festival 2021 vindt plaats van 4 t/m 8 augustus en kent een uitgebreid en divers programma. Zo is op woensdag en donderdag onder andere Muziekgebouw ’t IJ decor voor het festival. Daarna verhuist Dekmantel naar buiten. Op vrijdag, zaterdag en zondag wordt het feest namelijk voortgezet in het Amsterdamse Bos. Informatie over de ticketverkoop volgt nog.

Er zijn zowel dagkaarten als 3-day en 4-day tickets beschikbaar voor Dekmantel Festival waarmee je in het bos kan feesten. De 4-day tickets bieden ook toegang voor de evenementen in de stad op donderdag. Ben je op ook nog op zoek naar campingtickets én tickets voor het openingsconcert, dan dien je deze apart aan te schaffen.

Dekmantel Festival Logo

Dekmantel Festival 2024

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 26 juli - 4 augustus 2024
Line-up
Bicep
Akua
Bicep, Akanbi, Akua +101 meer
Tickets Kopen