Knallend het jaar uit met Tomorrowland 31.12.2020

Stage Tomorrowland 31.12.2020
Bron: Tomorrowland Press Kit

We mogen tijdens de nieuwjaarsnacht ons huis helaas niet uit. Tomorrowland geeft je daarom alle reden om binnen te blijven. Het evenement houdt een digitaal festival met onder meer Charlotte de Witte, Joris Voorn b2b Kölsch en Dimitri Vegas & Like Mike.

Tomorrowland organiseert op 31 december Tomorrowland 31.12.2020. Een uniek digitaal festival om het begin van 2021 goed in te luiden. Het evenement begint om 20:00 lokale tijd, in alle 27 tijdzones. Je kunt dus Oud en Nieuw vieren met mensen van over de hele wereld. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €20,- en zijn al te koop. Daarnaast zijn er ook verschillende gift packages verkrijgbaar. Hier zitten onder meer posters in, maar ook de eigen wijn van het festival, Solo Vida. Deze drank is speciaal gemaakt voor Tomorrowland 31.12.2020.

Het festival staat bekend om haar visuele spektakelstukken en ook dit keer heeft de organisatie zich niet ingehouden. De creatievelingen hebben een spectaculaire online entertainmentlocatie gecreëerd. Verspreid over vier ‘werelden’ zijn indrukwekkende podia gebouwd. Check de stages en de onlinewereld in de trailer hieronder.

Het Vlaamse festival is natuurlijk ook beroemd vanwege de indrukwekkende line-up. Ook deze keer zijn er 25 van de beste elektronische artiesten opgetrommeld. Wij lichten er een paar voor je uit.

Charlotte de Witte

Tomorrowland 32.12.2020
Bron: Tomorrowland Press Kit

Deze Vlaamse dj behoeft inmiddels geen introductie meer. Dit jaar won ze onder meer de DJ Mag Alternative Top 100 en Best Producer bij de Red Bull Elektropedia Awards. Daarnaast was de Witte bijna maandelijks te zien tijdens met livestreams. Ze heeft dus niet stilgezeten dit jaar. Ben je fan van stevige techno? Zijn harde kicks en pompende baslijnen jouw ding? Sla deze set dan niet over.

Joris Voorn b2b Kölsch

De bekendste techno-dj van Nederland is ook aanwezig op Oudjaarsavond. Hij draait samen met zijn goede Deense vriend Kölsch. Deze combinatie werkt erg goed, zo bewezen de heren eerder op ADE. Ze specialiseren zich in de sferische en dromerige techno. Maar het blijft altijd dansbaar. Deze set in combinatie met het visuele Tomorrowland-spektakel belooft veel goeds.

ARTBAT

Deze naam komt je misschien iets minder bekend voor, maar ze zijn zeker het noemen waard. De dj’s uit Kiev maakten de afgelopen jaren indrukwekkende tracks. Hun ‘Return To Oz’ remix van Monolink en ‘For A Feeling’ samen met Camelphat zijn hier goede voorbeelden van. De sound van de mannen is erg herkenbaar. Met hun karakteristieke baslijnen en chille beats nemen ze je mee in hun sets. Tijdens de drops kun je niet anders dan je armen in extase in de lucht steken. Gaat dat zien!

Camelphat

Camelphat ken je natuurlijk van hun gigantische hits ‘Cola’ en ‘Panic Room’. Maar de Britten releaseden de afgelopen tijd meer sterke tracks. Onder meer ‘Hypercolour’ samen met Yannis van Foals is een van de lekkerste nummers van het jaar. De house-dj’s bundelden deze nummers voor hun album Dark Matter. Met deze goed ontvangen plaat op zak beklimmen ze ook het online podium van Tomorrowland 31.12.2020.

Verder op de line-up

Bron: Tomorrowland Press Kit

Naast deze techno- en housegrootheden staan er nog veel meer grote namen op de line-up. Onder meer David Guetta, Martin Garrix, Netsky en Brennan Heart betreden de digitale stages. Voor ieder wat wils dus. Benieuwd wie er nog meer op het affiche staan? Check dan de timetable hierboven.

Tomorrowland Logo

Tomorrowland 2019

Locatie
België
Boom, België
Datum 19-28 juli 2019
Tickets Niet meer beschikbaar.