Advertisement

Kings Of Leon komt in maart met nieuw album

Kings of Leon

Kings Of Leon komt op 5 maart met het nieuwe album When You See Yourself op te proppen. Dit nieuws brengt de band vandaag via hun sociale media naar buiten.

De fans van Kings of Leon kunnen het weekend goed beginnen. De Amerikaanse band maakt vandaag de komst van een nieuwe plaat bekend. Op 5 maart komt het kersverse album, When You See Yourself uit. Dat er nieuwe muziek zat aan te komen was al wel eventjes duidelijk. Zo waren er de afgelopen dagen steeds kleine stukjes te horen van nieuwe nummers. Twee daarvan, getiteld ‘The Bandit’ en ‘100,000 People’, zijn vandaag als single uitgebracht. Ook hintte bassist Jarred Followill eerder al naar nieuw materiaal.

Het is alweer een tijd geleden dat we nieuwe muziek hebben gehoord van de rockband uit Nashville. Het laatste album WALLS dateert uit 2016. Als het allemaal mee zit, dan kunnen we in 2021 al live genieten van het nieuwe materiaal. De band rondom de broertjes Followill is in Europa namelijk al aangekondigd voor Mad CoolHurricane en Southside.