De eerste naam voor Rock Werchter 2022: Pearl Jam!

Pearl Jam press photo

Driemaal is scheepsrecht. Dat moet wel. En dus komt Pearl Jam het gewoon opnieuw proberen op Rock Werchter in 2022. Daarmee is de eerste naam van de affiche bekend. Pearl Jam speelt op donderdag 30 juni, de openingsdag van het Belgische megafestival.

Rock Werchter vindt in 2022 plaats van donderdag 30 juni tot zondag 3 juli. De edities van 2020 en 2021 gingen niet door vanwege het coronavirus.

Pearl Jam maakte naast Rock Werchter ook de rest van de Europese tour bekend voor 2022. De Amerikaanse band speelt volgend jaar ook op Pinkpop.

Blij met de nieuwe bevestiging? Op het actieve Rock Werchter Forum kun je je mening kwijt over alles wat met het festival te maken heeft. Hier kun je ook ervaringen delen en nieuwe geruchten lezen.

Tickets

Meer namen voor Rock Werchter 2022 volgen later. Ook over ticketprijzen is nog niets bekend; de verkoop hiervan start in het najaar. Voor wie toch een indicatie wil: afgelopen jaar tikte je voor een dagje 110 euro af en voor de vierdaagse 243 euro. Overigens zijn ook tickethouders van Rock Werchter 2021 reeds verzekerd van een plekje bij Eddie Vedder: hun tickets worden automatisch omgezet naar Rock Werchter 2022.

Alternatief Werchter in 2021

Hoewel het ‘grote Werchter’ dit jaar niet doorgaat, kijkt het festival nog wel naar een alternatieve vorm voor een ander event vanuit Werchter. De organisatie kijkt daarvoor naar meer kleinschalige evenementen aan het einde van de zomer. Meer informatie hierover volgt in de komende maanden.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 30 juni - 3 juli 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.