Mad Cool 2021 en NOS Alive 2021 uitgesteld naar volgend jaar

Foto: Sergio Albert

Weer twee festivals die dit jaar geen doorgang vinden vanwege het coronavirus. Het Spaanse Mad Cool en het Portugese NOS Alive hebben gisteren de knoop doorgehakt. Beide festivals besloten om te verplaatsen naar volgend jaar.

De blijvende onzekerheid over het coronavirus heeft weer twee festivals de kop gekost. Ditmaal in Spanje en in Portugal, waar Mad Cool en NOS Alive de stekker eruit getrokken hebben voor 2021.

Mad Cool

Mad Cool benadrukt in haar persbericht dat de gezondheid van iedereen het allerbelangrijkste is. “Het was een pijnlijke beslissing om te maken, maar wel de juiste”. Het Spaanse festival vindt nu plaats op 6, 7, 8 en 9 juli 2022. Alle tickets die tot nu toe zijn aangeschaft blijven geldig voor de nieuwe datum. Ook is het mogelijk om een refund aan te vragen, dit kan vanaf 7 juli 2021.

Verder laat het festival weten dat voor 7 juli de line up voor 2022 bekend wordt gemaakt. Een deel van de line up wordt behouden, maar ook nieuwe namen worden aangekondigd. In 2021 zouden Red Hot Chili Peppers, Twenty One Pilots en Kings Of Leon op de planken staan.

NOS Alive

Ook NOS Alive is uitgesteld naar 6, 7, 8 en 9 juli 2022. Het Portugese festival laat weten niet de gewenste line up te kunnen boeken en hierdoor gedwongen wordt om het festival nog een jaar uit te stellen. Eerder gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe editie. Kun je niet op de nieuwe data? Op de site van NOS Alive krijg je verschillende opties voor refunds. Over de line up van 2022 is nog niks bekend. Onder meer The Strokes, Red Hot Chili Peppers en Nothing But Thieves stonden dit jaar op het affiche.

Mad Cool Logo

Mad Cool 2021

Locatie
Spanje
Madrid, Spanje
Datum 7-10 juli 2021
Tickets Niet meer beschikbaar.