Wanneer worden de tickets voor Lowlands en Down The Rabbit Hole 2021 terugbetaald?

Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Eigenlijk zouden we eind augustus kunnen genieten van Lowlands en Down The Rabbit Hole. Helaas ging dit ook dit jaar weer niet door vanwege het coronavirus. Maar wanneer krijg je nou het geld terug van de tickets?

Lowlands en Down The Rabbit Hole hebben er beide voor gekozen om de tickets voor de edities van 2020 en 2021 terug te betalen. JAls je een ticket bij een officieel verkoopkanaal hebt gekocht hoef je hier zelf niets voor te doen. Alle kaartkopers ontvangen automatisch een refund voor hun tickets voor de edities van 2020 en 2021. Dit gebeurt uiterlijk eind september zo maakte beide festivals bekend. De refund geldt voor alle ticketsoorten.

De refund wordt uitbetaald aan de oorspronkelijke kaartkoper die bij Ticketmaster bekend is. Het geld wordt overgemaakt naar het IBAN-nummer, creditcard of PayPal-rekening waarmee de bestelling is geplaatst.

Kaartjes gekocht via Ticketswap

Omdat beide festivals al snel uitverkocht waren, hebben veel mensen een ticket bemachtigd via Ticketswap. Als je een kaartje voor Lowlands of Down The Rabbit hole hebt gekocht via Ticketswap dan moet je contact opnemen met de originele koper van het kaartje. Ticketswap biedt wel een helpende hand. De website brengt je in contact met de oorspronkelijke verkoper. Hiervoor hebben ticketkopers al een uitnodigingsmail ontvangen.

Als je op de link in de mail klikt, open je een chatgesprek tussen jou en de verkoper. Hier kun je de verkopers een bericht sturen en vragen of ze het geld naar je overmaken zodra ze dit hebben ontvangen van het festival. Reageert degene van wie jij jouw Lowlands of Down The Rabbit Hole kaartje kocht niet, dan kun je enkele hulpmiddelen gebruiken via TicketSwap. 

Presale Tickets 2022

Photo: Kamiel Scholten (Down The Rabbit Hole 2019)

Alle ticketkopers hebben recht op een pre-sale in 2022. Hiervoor ontvang je in januari 2022 van Ticketmaster een mail met daarin een code. Met deze code kun je hetzelfde aantal tickets bestellen als je voor 2020/2021 had gekocht. Deze mogelijkheid geldt alleen maar voor de festivaltickets. De ticketprijzen voor Lowlands 2022 en Down The Rabbit Hole 2022 zijn nog niet bekend. Wel is het duidelijk dat de prijzen van de tickets uit 2019 niet toereikend zijn voor de kosten die in 2022 gemaakt worden. De ticketprijzen voor 2022 worden later vastgesteld.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2021

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 27-29 augustus 2021
Line-up
Gorillaz
Doe Maar
Disclosure
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.