Adele kondigt eerste nieuwe concerten aan

Adele 30 press photo 2021

Adele fans opgelet! De zangeres kondigt haar eerste concerten sinds 2017 aan. In 2022 komt ze voor twee shows naar Londen.

Na bijna vijf jaar radiostilte is daar eindelijk nieuws uit kamp Adele. Eerder deze maand liet de zangers weten op 10 december 2021 met een nieuw album te komen. Nu komen daar de eerste concertdata bij. De zangeres staat op 1 en 2 juli 2022 in het Hyde Park in Londen.

Of ze met het nieuwe album ook Nederland en België aandoet, is nog niet bekend. De laatste keer dat de Britste popzangers een concert gaf in de Benelux is alweer vijf jaar geleden. Hoog tijd voor een bezoekje dus!

Ook festivals zijn niet uitgesloten voor Adele. Hoewel ze er zelden op te vinden is stond de Britse popzangeres in 2016 nog op Glastonbury.

De nieuwe plaat van Adele heet ’30’ en komt dus eind dit jaar uit. Het album zou eigenlijk al september vorig jaar uitkomen, maar die release is uitgesteld vanwege het coronavirus. De eerste single, ‘Easy On Me’, is ondertussen al uit en is hieronder te beluisteren.

Adele

Adele brak in 2008 door als superster met haar eerste album 19. Met hits als ‘Make You Feel My Love’ en ‘Chasing Pavements’ werd ze op pas 19-jarige leeftijd een echte superster. De albums die volgden, 21 en 25, stonden bomvol hits en zijn nog altijd heel populair. Na haar wereldtour in 2017 lastte Adele een pauze in, zodat ze zich volledig kon storten op de zorg van haar zoon. In 2021 horen we eindelijk weer van haar en komt er eind december een nieuw album uit!