Adele naar München deze zomer voor enige Europese shows

Ruim 8 jaar na de meest recente doorkomst van Adele op het vasteland van Europa, komt de wereldster weer eens in de buurt optreden. Komende zomer staat ze op 2, 3, 9 en 10 augustus met exclusieve shows in München.

De exclusieve optredens van Adele vinden plaats op een speciaal vormgegeven podium. Daar omheen vind je een op maat gemaakte arena, die zowel staanplaatsen als zittribunes biedt, voor een totale capaciteit van maar liefst 80.000 personen per avond.

De zangeres laat via haar Instagram weten verheugd te zijn op het feit dat ze nu zoveel dichter optreedt bij de vele fans die niet naar Vegas kunnen reizen om daar haar “Weekends with Adele” residentie shows te bezoeken. De concertresidentie in het Colosseum in het Caesars Palace in Las Vegas begon 18 november 2022, en eindigt na het 100e optreden dat 15 juni dit jaar gepland staat.

Tickets

Enthousiast geworden van de zomerplannen van Adele? Je kan je via de website van Adele tot maandag 5 februari 18:00 uur registreren voor tickets. Dit biedt geen garantie voor een ticket, wel ontvang je hiermee dinsdag 6 februari een verkooplink. Daar kan je vervolgens op woensdag 7 februari om 10:00 uur tickets mee bemachtigen. De reguliere verkoop begint op vrijdag 9 februari 10:00 uur.

Naar verwachting verkopen de tickets snel uit. Zo is de pre-registratie wachtrij kort na livegang alweer door drukte gepauzeerd. De ticketprijzen zijn per heden nog niet bekend. Hoewel het ongetwijfeld goedkoper zal zijn dan een retour Las Vegas inclusief overnachting, is Adele natuurlijk geen goedkope artiest. En dan wordt er ook nog een “one off bespoke pop stadium” gebouwd voor 80.000 bezoekers per avond. Reserveer de creditcard maar vast.