Awakenings-directeur hint naar grootse jubileum-editie in 2022

Awakenings bezoekers mogen zich opmaken voor een spectaculaire jubileumeditie. Dat laat festivaldirecteur Rocco Veenboer doorschemeren in de podcast De Machine.

“Volgend jaar is 25 jaar Awakenings, dat wordt echt een knaljaar. We gaan meer doen, grote dingen doen, spectaculaire dingen, hele onverwachte dingen. Dus wat dat betreft is die 3x Ziggo Dome een opzetje.” Veel meer mag festivaldirecteur Veenboer er niet over zeggen.

Ook gaat Rocco Veenboer in op een extra festival. Het wordt een extra festival in Nederland, maar ook daar mag de directeur weinig zeggen. Het festival zou volgend jaar al plaatsvinden en in november wordt er meer informatie bekendgemaakt. Of het een geheel nieuw festival is of een uitbereiding van een bestaand concept, zoals Awakenings, wordt niet duidelijk.

In 2021 werd Awakenings afgelast vanwege een niet verkregen vergunning voor de septembereditie. Wel keerde het festival al terug met shows op ADE.

Awakenings 2022

Awakenings is één van de grootste technofestivals ter wereld. Elk jaar komt een deinende mensenmassa samen in pittoreske Spaarnwoude om de longen uit hun lijf te dansen bij de ‘s werelds grootste techno namen. 2020 zou de 25e editie worden, maar corona gooide roet in het eten. In 2022 zal de jubilieum editie nu plaatsvinden. Over de line-up van 2022 is nog niks bekend. Voorgaande edities beloven echter een stevige line-up met namen zoals Carl Cox, Amelie Lens en Charlotte de Witte.

Festileaks Festivalvakantie 2022
  • Locatie: Spaarnwoude, Nederland
  • Datum: TBA
  • Kaartverkoop: TBA, tickets gekocht voor 2020 en 2021 kunnen omgezet worden naar 2022 tickets
  • Voor meer informatie kun je kijken op hun officiële site

Awakenings Summer Festival Logo

Awakenings Summer Festival 2022

Locatie
Nederland
Spaarnwoude, Nederland
Datum 29-31 juli 2022
Line-up
999999999
Adiel
Amelie Lens
Tickets Niet meer beschikbaar.