Loveland van Oranje
Tickets
27 april 2022
Nederland
Amsterdam, Nederland

Vier de nieuwe line-up voor Loveland Festival 2022 met deze mix vol classics!

Loveland Festival 2022 kondigde deze week een heel pak nieuwe namen aan voor de editie van 13 en 14 augustus in het Sloterpark in Amsterdam. Voor wie nauwelijks nog kan wachten gooiden wij 8 onsterfelijke classics van aangekondigde artiesten in the mix.

We beginnen onze mix met ‘Good Life’ (1989) van Inner City, een dancepopproject uit de late jaren tachtig dat technopionier Kevin Saunderson deze zomer op Loveland opnieuw tot leven wekt.

Ook Dave Clarke heeft zijn meest zomerse outfit aangetrokken voor de volgende track, ‘Miles Away’ (1996), van zijn legendarische album Archive One uit 1996. Jeff Mills laat zich nadien inspireren door Caraïbische ritmes in ‘Cubango’ (1997). Rond 06:00 wordt het donker buiten, en davert de enigszins dreigende baslijn van Richie Hawtin‘s ‘Minus / Orange 2’ (1999) de mix binnen.

In de tweede helft van de mix hoor je twee tracks van dj’s die wat minder vaak in Nederland opduiken. Die willen we op Loveland 2022 dus zeker aan het werk zien. Van de Iraanse Zweed Aril Brikha draaien we – uiteraard – ‘Groove La Chord’ (1998), gevolgd door de minder bekende solotrack ‘Reggae’s House’ (1997) van de Brit Terry Francis, ooit de helft van Housey Doingz.

Die opent de deur voor twee dwarsere tracks (waarmee we onze mixen graag afsluiten). De Duitse Ellen Allien doet vanaf 12:30 de beats door je huiskamer stuiteren tijdens ‘Washing Machine Is Speaking’ (2005), en maakt zo de weg vrij voor ‘Actor Nine’ (2000) van de Nederlander Speedy J, één van de huiveringwekkende hoogtepunten uit zijn toepasselijke getitelde album A Shocking Hobby.

Ben je nog lang niet uitgedanst? Dan kan je hier nog veel meer festivalmixen vinden!

Loveland 2022

  • Locatie: Sloterpark, Amsterdam
  • Data: 13 en 14 augustus 2022
  • Tickets: zijn nog niet te koop, maar geïnteresseerden kunnen zich hier alvast registreren.
  • Meer informatie vind je op de website van het festival.
Loveland van Oranje Logo

Loveland van Oranje 2022

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 27 april 2022
Line-up
Amelie Lens
Pan-Pot
Benny Rodrigues
Tickets Niet meer beschikbaar.