The Chemical Brothers naar Suikerrock 2022

De eerste naam voor Suikerrock is hier: The Chemical Brothers. De Britse danceformatie is hiermee het eerste zoethoudertje voor de fans die niet kunnen wachten op het festival dat op 28, 29, 30 en 31 juli 2022 plaatsvindt.

Suikerrock 2022 heeft een primeur te pakken. Zo is dit het eerste en voorlopig enige optreden van The Chemical Brothers in de Benelux dit jaar. De organisatie heeft het danceduo een plekje gegeven op zaterdag van het festival.

Waar eerder werd aangekondigd dat de (afgelaste) editie in 2020 de laatste zou zijn, is Suikerrock dit jaar tóch terug. En wel op een nieuwe locatie in Tienen: het Bietenplein achter de oude suikerfabriek. Dit terrein is zo’n vier keer groter dan de oude locatie van het festival. Een geweldig recept voor een mierzoete editie dus! Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar op de officiële festivalebsite.

The Chemical Brothers

Chemical Brothers

Al sinds 1991 zijn The Chemical Brothers een begrip in de dancescene en een vaste waarde op de festivalpodia. De groep kende zijn grootste succes rond de millenniumwisseling, toen festivalanthems als ‘Galvanize’ en ‘Hey Boy Hey Girl’ hoog in de hitlijsten stonden. Tegenwoordig weten de ‘Brothers’ zich elke tour weer te overtreffen en zich opnieuw uit te vinden. 

Hoewel er de afgelopen jaren weinig nieuw materiaal is uitgebracht en de setlist vaak ongewijzigd is gebleven, is een optreden van de twee dj’s nooit saai. Er wordt namelijk flink geïnvesteerd in het visuele spektakel en er ontstaan vaak spontaan verrassende remixen en mash-ups. Hierdoor ervaar je de gehele live-show als één lange, dansbare climax. 

Suikerrock 2022

Suikerrock is een vierdaags festival in Tienen, België. Dit jaar vindt de vierendertigste editie van het festival plaats van 28 juli tot en met 31 juli. Afgelopen editie stonden onder andere GooseBazart en Tom Odell op het podium. Voor de afgelaste editie van 2020 stonden de White Lies en The Sisters of Mercy op het affiche.

  • Locatie: Tienen, België
  • Datum: 28 juli – 31 juli 2022
  • Tickets: een vierdaagse Combi Ticket heb je voor €169, een zaterdagticket is €55
  • Meer informatie vind je op de officiële website.
Suikerrock Logo

Suikerrock 2022

Locatie
België
Tienen, België
Datum 28-31 juli 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.