Advertisement

Wildebonhouders kunnen nú hun plekje voor Wildeburg 2022 vaststellen

Foto: KAIK Photography

Wildebonhouders opgelet! Had jij het geluk om ingeloot te worden voor Wildeburg 2020 en heb jij je kaartje omgezet in een ‘Wildebon’-voucher? Dan is dit het moment om je kaartje te verzilveren voor de komende editie.

Voor de komende editie van het festival in Kraggenburg kunnen de kaartjes vanaf nu omgeruild worden. Voor het omzetten van de Wildebon naar een geldig ticket voor de komende editie moet er nog wel €28,50 worden bijbetaald, mits je eerder besloten hebt niets te doneren aan het festival. Wildebon-eigenaren hebben nog tot 9 februari 23:59 om hun voucher te verzilveren voor de editie die dit jaar plaatsvindt op 8, 9 en 10 juli. Bezoekers die hun voucher niet verzilveren krijgen vanzelf hun geld teruggestort.

Voor de overige tickets zal opnieuw een loting plaatsvinden. Meer informatie over deze loting volgt later dit jaar.

Wildeburg 2022

Foto: KAIK Photography

Wildeburg is een festival dat ieder jaar in een idyllisch natuurgebied vlakbij het piepkleine dorp in de Noordoostpolder Kraggenburg wordt georganiseerd. Het festival wordt georganiseerd door Kultlab; dezelfde organisatie achter het populaire technofestival Into The Woods. Na hun eerste editie in 2016 is het festival razendsnel uitgegroeid tot één van de meest populaire technofestivals in Nederland en dankzij een 24-uursvergunning is er altijd wel een stage met pompende muziek open. Eentje voor de doorgewinterde festivalgangers dus!

  • Locatie: Net De Wildste Tuin, Kraggenburg
  • Datum: 8, 9 en 10 juli 2022
  • Tickets: Een weekendticket €207,60 inclusief servicekosten.
  • Meer informatie vind je op de website van het festival.

Wildeburg Logo

Wildeburg 2022

Locatie
Nederland
Kraggenburg, Nederland
Datum 8-10 juli 2022
Line-up
Intercity 106
Tickets Niet meer beschikbaar.