Advertisement

Wildeburg 2022 maakt tijdschema bekend

Foto: KAIK Photography

Eind mei onthulde de organisatie van Wildeburg de artiesten en DJ’s van 2022 al. Inmiddels zijn al deze namen verdeeld over de 10(!) podia en een in een reusachtig tijdschema gegoten.

Op vrijdag en zaterdag kun je bij de meeste podia de hele nacht dansen op verschillende opkomende namen in de elektronische scene. Er is geen moment van stilte op Wildeburg. Wie op zaterdagochtend om 08:00 nog overeind staat na een volle vrijdagnacht met o.a. Elias Mazian, Octo Octa, Sonja Moonear en Avalon Emerson kan naar de Ochtendgloren met Ryan Elliott.

Op zaterdagavond zullen onder andere echte selectors als KI/KI, Kamma & Masalo, The Blessed Madonna en David Vunk het festival laten trillen op zijn grondvesten. Wie nog niet klaar is om 08:00 bij David Vunk, kan nog even rustig een afterdansje doen bij Carlos Valdes.

Liveacts

Naast het elektronische geweld is er ook veel te zien op het livepodium van het festival: Wildlive. Hier kan je elke dag tot middernacht genieten van veel verschillende bands. My Baby sluit de vrijdag af. De zaterdag is voor Goldband en zondagavond is de eer aan het elektronische duo Weval.

Rondom de optredens van de meer dan 170 artiesten is er ook zoals altijd een uitgebreid randprogramma. Zo is er vrijdagmiddag een ijsbad challenge en kan je zaterdagmiddag deelnemen aan een heuse Tai Chi sessie. Zelf het programma induiken? Check ‘m hier!

Veranderingen op het Wildeburg terrein

Na een paar jaar afwezigheid zijn er ook een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo verplaatsen de elektronische live acts zich dit jaar naar de Achtertuin. Voorheen waren deze te vinden in het vroegere Bamboebos. De organic house, die eerder te vinden was in de Achtertuin, is dit jaar te vinden op het Strand.

Ook is er een nieuwe locatie te vinden op het terrein: het Vuurtorenstrand. Volgens Wildeburg zijn hier de warmste en meest relaxte feestjes te vinden. Elke avond, rond de schemering, wordt het Brandpunt op het terrein aangestoken.

Wildeburg Logo

Wildeburg 2022

Locatie
Nederland
Kraggenburg, Nederland
Datum 8-10 juli 2022
Line-up
Intercity 106
Tickets Niet meer beschikbaar.