De Spotify-shuffle aflevering van de Festivalpodcast

Chaotica-galore! De Festivalpodcast is terug met heel, heel, heel veel muziek. Jos van Festileaks en Julia van KINK laten je alle updates uit het festivallandschap horen. Luister nu naar S04E06 van De Festivalpodcast.

Deze aflevering staat vol voorpret. Dankzij nieuwe aankondigingen staan artiesten zoals Erykah Badu, Gang of Youths en The Avalanches staan vol in de spotlight. Oh, en we hebben nog een museumtip! Heb jij ook tips, meningen of ideeën? Laat je horen in ons Whatsapp groepje via festileaks.com/whatsapp.

Jos en Julia bespreken onder andere:

  • Misschien wel dé aftrap van het live-seizoen: Stromae
  • Waarom Jos niet bij z’n bae Damon Albarn was
  • De DTRH en Glastonbury line-up
  • Breaking news over The Prodigy

De Festivalpodcast is te beluisteren via SpotifyApple Podcasts of iedere andere podcatcher.

Zin in meer?

Minder actueel maar net zo leuk: De oude afleveringen van de Festivalpodcast staan nog altijd voor je paraat. Zo hebben we het bijvoorbeeld over Loyle Carner, die in een eerdere aflevering uitgebreid ter sprake kwam. Oude afleveringen terugluisteren.

De Festival Podcast

festivalpodcast paaspop
Foto: Festileaks

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Sinds begin 2019 wordt de podcast uitgebracht. In de wintermaanden praten presentatoren Julia (KINK) en Jos (Festileaks) met name over nieuws en geruchten, terwijl je in de zomer luistert naar audioverslag vanaf de festivalweides. Regelmatig komen experts aan het woord om onderwerpen uit te diepen, of vertellen fans over waarom zij nou juist die ene band of dat ene festival zo gaaf vinden. Meepraten kan altijd: er is een speciale Whatsapp-groep voor fans en het Festileaks Festival Forum staat tot je beschikking.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2022

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 1-3 juli 2022
Line-up
Erykah Badu
The Smile
Gorillaz
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.