Rock Werchter bevestigt tweede TW Classic 2022 op 26 juni

Niet één, maar twee keer naar TW Classic in 2022? Dit jaar kan het. De organisatie van Rock Werchter heeft een tweede editie van het dagfestival aangekondigd, zo laat de Regionale Oproep Brabant vandaag weten.

Op 26 juni vindt op de Belgische festivalweide van Werchter een tweede editie van TW Classic plaats. Een dag daarvoor opent het festival de deuren voor de eerste editie. Veel informatie is nog onbekend. Zo zijn er nog geen acts aangekondigd en is de prijs van het evenement ook nog onduidelijk.

Op de eerste dag van het festival zijn onder meer Nick Cave & The Bad Seeds, Placebo en The Smile te vinden op het podium. Om deze acts te zien leg je dit jaar € 96,00 per ticket neer. Deze prijs kan meegenomen worden naar de nieuwe editie.

In totaal is het Werchter terrein nu 7 dagen in gebruik dit jaar. Het terrein wordt geopend door Werchter Boutique op 19 juni. Daarna is het de beurt aan de twee edities van TW Classic op 25 en 26 juni. Als afsluiter vindt Rock Werchter plaats van 30 juni tot en met 3 juli. Op 18 juni zou eigenlijk de eerste show zijn, verzorgd door Alex Agnew. Dit optreden gaat helaas niet door vanwege de matige ticketverkoop.

TW Classic Logo

TW Classic 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 25 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.