Iconische trappen op Pinkpop-terrein verdwenen

Foto: Dennis van der Bruggen (Festileaks)

Wie dit jaar naar Pinkpop gaat, gaat zien dat er een grote aanpassing is gedaan op het terrein. De iconische trappen van Megaland hebben namelijk plaats gemaakt voor een helling. Dat is te zien op een foto bij een artikel van De Limburger.

De verandering heeft ermee te maken dat de directie van Megaland naast Pinkpop meer evenementen wil organiseren op het terrein. Marc de Santy, uitvoerend directeur van Megaland, vertelt aan De Limburger dat er veel meer reuring moet komen op Megaland. Volgens hem is er jaarlijks plek voor concerten van twee mega-acts zoals The Rolling Stones. Maar ook onder meer sportmanifestaties, kermissen en lokale initiatieven kunnen georganiseerd worden op het terrein.

Frans Willeme, adviseur voor Pinkpop, vertelt aan de Limburgse krant dat ze bezig zijn met het aanpassen van het terrein. “Er ligt al een nieuwe riolering en de infrastructuur krijgt een opknapbeurt.” De trappen zijn dus al aan de beurt geweest. Wat er verder allemaal een opknapbeurt gaat krijgen, gaat in de komende twee maanden blijken.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2022

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 17-19 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.