Bruce Springsteen naar TW Classic 2023

Photo: Danny Clinch

Bruce Springsteen is de headliner van TW Classic 2023. Dat werd zojuist bevestigd aan het einde van de huidige editie. Tickets gaan woensdag 29 juni om 10:00 in de verkoop.

TW Classic 2022 kwam zojuist tot een einde, na een weergaloze show van Nick Cave & the Bad Seeds. En niet alleen dat: er was na afloop ook nog ruimte voor groots nieuws. Twee presentatoren van Studio Brussel verschenen op het podium om te verklappen dat Bruce Springsteen volgend jaar het festival komt afsluiten.

Hiervoor neemt de legende uiteraard zijn E Street Band mee. Welke acts het publiek volgend jaar mogen opwarmen voor de show van Springsteen, is nog niet duidelijk. De verdere lineup wordt later pas bekendgemaakt.

Tickets gaan aanstaande woensdag om 10 uur in de verkoop voor €114,50 per stuk. Wil je de show van dichtbij meemaken? Dan kun je ook €172,50 neerleggen voor een golden circle ticket.

Bruce-Springsteen-Danny-Clinch
Photo credit: Danny Clinch

Eerste festival voor Bruce Springsteen

TW Classic is met dit nieuws meteen het eerste Europese festival dat Bruce Springsteen op haar lineup heeft. Wel waren er al enkele concerten aangekondigd. In Nederland doet The Boss bijvoorbeeld Landgraaf en Amsterdam aan.

Wil je tickets voor TW Classic bemachtigen? Maak dan je borst maar nat: de vraag naar kaarten voor Springsteens Nederlandse shows was zo groot dat de verkoopsite al snel werd platgelegd.